nyårnyår!

- Så har vi kommer till den sista dagen på året, 31 december 2008. Ja, året har gått fort, annat kan man inte säga. Ikväll kommer Gustav,Albin,Simon,Cornelia,Vea & Michan hit och firar nyår med mig, det kommer bli ruuligt.
Nu ska jag snart ut med hunden på en liten promenad,
vi hörs senare, ha en skön dag!
, natalie

nu är jag fräsch- Är det inte livet att först ta en lång promenad i mörkret, sedan ta ett varmt skumbad med doftljus och bara låta kroppen bli ren och lukta gott. Är det inte livet, så säg! Det är vad jag har gjort nu, om du inte förstod det.
Nu sitter jag här och sjunger stämmor på låtar, det gillar jag.

Imorgon är det nyår och därmed sista dagen på år 2008 som då kommer vara borta för all evighet. Men så kommer ju 2009, och det ni, det får vi hoppas inte går lika fort som detta året har gjort. För har det inte gått lite för fort? Jag har bestämt mig för att göra något riktigt bra av 2009, och hur, det märker vi.

År 2008:
- Har varit i Indien och lärt känna underbara människor! ♥
- Har jobbat på 4 olika ställen; som städerska, på ett café (1 dag så det räknas egentligen inte), på WeCall som telefonfösäljare och så ett annat invecklat jobb jag håller på med nu.
- Jag har lärt mig att spara (mycket) pengar.
- Har börjat gymnasiet.
- Skapat texter & musik.
- Klippt håret kortare & blivit blond igen.
- Börjat träna & äta nyttigt, och faktiskt klarat det riktigt bra.
- Börjat blogga mer.
Och mycket mera har gjorts under detta år, så jag är rätt nöjd faktiskt. Men 2009 ska bli bättre!♥

Nu ska jag koka té & äta något till framför Svensson Svensson om det går för sig för resten av familjen!

kärlek♥, natalie

borde ta världens längsta promenad

- Det stämmer. Vet ni att jag är grymt bra på att njuta av livet på mitt egna lilla sätt. Så vad tror ni att jag ska göra efter att jag har skrivit klart inlägget? Jag ska ta på mig varma kläder och ta en riktigt lång promenad med Sandy, sen ska jag ta ett bad, ta på mig nytvättade kläder, sätta på och läsa boken "Julmirakler" som jag fick av farmor i julklapp. Sen ska jag sätta mig ner och planera hur jag ska lägga upp mina dagar 2009.

Vad ska ni göra ikväll?

Min vackra hund, Sandy, hälsar!

jobbat första passet

- Skönt att "första passet" är avklarat, även att jag lägger upp det hur jag vill, men det måste vara klart imorgon och jag har ganska mycket kvar. Äkta mig.
Nu är jag hungrig och ska ut i köket och äta middag med "la familia". (/Svensson Svensson)

För övrigt såg jag halva "Ciao Bella" som gick på tv förrut, är den hemgjord eller?
/ natalie

mycket sömn


God tisdag!

Jag hade ju inte precis tänkt
att sitta uppe så länge igår, till runt 3:00 vill säga. Men ibland kommer jag på saker och då måste jag göra dom, så att jag inte glömmer det nästa dag. Så nu är klockan 12:35 och jag är helt nyvaken, har inte ens ätit frukost för jag hittade inget när jag gick in i köket förrut. Ska testa med att öppna skaffierien och kylskåpen nästa gång jag går in där. Idag måste jag jobba det sista med en sak som jag jobbar med och som jag inte orkar förklara, och så måste jag ut & gå långa promenader, en på (för mig) morgonen och en på kvällen. För att nu har jag ätit alldeles för mycket saker jag inte borde äta så mycket av, men det är bara en dag kvar på detta år. Nej, det är egentligen 2! 

Så vi hörs senare,
lovelovelove♥, natalie


efter en lång dag i studion

"Äntligen skriver hon igen" tänker du, eller säger du till någon som sitter brevid dig. Jag håller med, äntligen är jag hemma efter alla dessa timmar med hårt arbete i studion, för att få en bra låt som blev halvbra eftersom vi bara blev halvlara med halva låten. Invecklat ("Men ändå utvecklat"). Men låten kommer bli klar en annan dag på lovet, måste jag säga eftersom Gustav har jobbat hårt med att allting ska låta bra samtidigt som jag har skrivit på tavlor & skrattat. Förlåt Gustav, förlåt. Men som sagt, ni får inte veta än vilken låt det är, och ni kanske blir besvikna på mitt "sound" eftersom jag brukar sjunga aningen högre toner än dom där. Eller? "Höj lite till, 5 ggr till, sista nu då!" Vilka 2 tjejer känner igen sig?

Tack för era kommentarer
, de är så fina. Har sparat dom i en liten ask på mitt rum, eller inte. Men jag gillar dom, verkligen!

Om ni vill veta så luktar det smör här. Kan möjligtvis bero på att det står ett smörpaket brevid mig, jag har nämligen ätit kvällsmat vid datorn. Eller rätta sagt, datorn står ju på köksbordet så det får skylla sig själv.

Ska sluta skriva så sluddrigt. (5 s-ord i en mening. Dagens rekord) Nej, förresten! Dagens rekord måste vara allt onyttigt jag har ätit den senaste veckan. Och särskilt idag! Jag lovar, heder & samvete, ni vill inte veta hur mycket "inte-så-jätte-nyttigt" jag har ätit idag. Därför ska jag inte ens nämna pizzan och... resten. Men efter nyår ska jag försöka ta och skärpa till mig lite. Det kan sluta riktigt illa om jag fortsätter såhär resten av mitt liv, vilket jag inte kommer att göra.

Just nu när jag sitter och skriver som en leopard som springer genom Afrika så kom jag att tänka på att jag borde bli författare eller något i den stilen eftersom jag alltid skriver. Till allt & alla, om allt & alla. Det är helt galet! Och inte bara det att jag skriver, det är ju inte direkt "Hej, vad gör du?" , utan mer.. "Du, jag har tänkt lite på mitt liv och har kommit fram till att jag borde göra såhär, (förklarar), för då kommer det bli såhär, (förklarar) därför att, (förklarar).." Och efter 3 A4.. "Det var bara det jag ville att du skulle veta. Det blev kanske lite långt, men jag var tvungen att bara skriva av mig.." / Natalie

Hjälp, jag skulle kunna sitta och skriva en hel dag, och det är inte överdrivet. Jag fastnar verkligen för det, ni ser ju själva nu. Hjälp, jag råder er att sluta läsa nu, jag vet knappt vad jag skriver själv, jag bara skriver för att skriva just nu. Men det jag nämnde där uppe om vad jag skriver till människor, och till mig själv, det är verkligen ingen överdrift. Och det vet nog en speciell person mycket väl om. Åh, varför håller jag på? "Natalie, du måste bara vara den du är. Fortsätt att skriva!" Okej, det är sant. Men jag kanske borde börja skriva om något mer intressant istället bara för att skriva om att "nu skriver jag och det är jätte roligt för jag älskar att skriva eftersom det är det bästa jag vet och jag skulle kunna skriva för resten av mitt liv för det är sånn skön känsla att skriva.." o.s.v. Jag ska försöka bättra mig och hitta något riktigt riktigt riktigt riktigt riktigt riktigt intressant och bra att läsa om. Men ni får inte bestämma, haha, för jag måste kunna skriva om det också. Eller sure, ni kan få skicka in önskemål om något ämne så kan jag skriva lite om det. Men vi får se hur länge det håller!

Nu har jag skrivit sönder min blogg snart, så jag ska försöka avrunda här. Tack för att du läste, om du nu läste allt.
Men hoppas att ni har haft en bra dag, sköt om er!
kärlek ♥/ natalie

Natalie-dagen!

- Det är 29 december idag, vad betyder det för er del? Jo, att ni ska gratulera mig för att jag har namnsdag. Jag förväntar mig mycket fina presenter från alla läsare.  Så jag tackar i förskott!
För övrigt så har ni nog inte en aning om vart jag är nu, och ni vill säkert inte veta, egentligen. Eftersom det är lov..
Men jag befinner mig just nu på skolan i studion, som det tog ett bra tag att komma in till. Kallt!

Jag & Gustav är här och ska spela in en låt, ni får icke veta vilken yet. 
Men det kommer bli bra om bara Gustav slutar vara så lat och hjälper till lite, för just nu gör jag allt. Jag skojar, ni känner ju mig, visst visst? Nu ska visst Gustav ta sönder skolans alla mickar, och nu har jag skriftligt bevis på att det är sant sen när jag ska anmäla honom. Det blir dyrt för den stackarn! Men det kan väl pappa Jonas ta hand om eller?

lovelovelove / natalie 

just some thoughts..

- Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men man kan fortfarande göra något bra av det. Jag tror att man kan förändra vad som helst om man bara hittar det rätta sättet att förändra det på och försöker tills det blir bra.
Man måste nog också glömma besvikelse och alla de gånger man blivit sårad för att kunna fortsätta till det bättre.
Men man måste också ha de stunderna då man är arg, förtvivlad och förkrossad, så att man inte går och bär på det utan kan lämna det åt sidan och gå vidare.

Man kan inte styra det som händer, men man kan styra framtiden beroende på hur man väljer att göra. Och det gäller att göra rätt, det är det som är det svåra. Särskilt när man inte vet..
Men då får man testa sig fram för att få ett svar.

tusen tankar, natalie b

dagens ordspråk

"Vi är födda som original, men dör som kopior!"

åker på släktträff

- Tja & god förmiddag! Hoppas alla sovit lika gott som jag. Om några minuter drar lite mer än halva familjen Bengtsson till Korsberga för att träffa kusiner, morbröder, mostrar o.s.v. Ska bli härligt att träffa alla små barn, och alla stora vuxna, efter en lång tid. Men först måste jag bränna klart lite musik som vi kan ha i bilen. Allt från Alicia Keys,Chris Brown & Jordin Sparks till Shawn McDonald & Samuel Ljungblahd! Men det är väl bra att blanda?

Vi hörs ikväll, så ha en skön dag sålänge!
kärlek , natalie

letar inredning

Nu har jag suttit framför datorn i kanske en timma och bara letat efter inredning till rummet, och hittat en sak jag verkligen vill ha. Ett skrivbord för 1599:-, det ska köpas. Det är fint, i min stil & kommer kunna användas i många år. Säger inte än hur mitt rum ska se ut, det får ni se sen, när det är totalfärdigt. Det är lite tufft för mig att behöva lägga undan allt jag köper tills dagen då inredningen sker. Är ni nervösa?

Nej, jag ska inte anstränga ögonen så mycket mer, ipren-tabletten verkar inte om jag inte bara slappnar av nu.
Förresten, Alicia Keys är bra! Men Svensson Svensson är allt."Heja Max, du är bäst, trots att du är liten! Knäck dom andra, dom är pest, tryck dom ner i skiten!"
Som jag sa, livet.
Hoppas att ni haft en bra dag, jag är nöjd!

natalie b

headache

- Hur kommer det sig att jag alltid har huvudvärk efter en dag på stan? Då tänker jag på Blondinbella som alltid går runt i affärer och handlar, hur orkar hon? Hon är ju komisk den tjejen! "Heii allihopa!" Men det är roligt för henne, antar jag.
Jag är iallafall glad att dan på stan är över för min del! Och stackars Michan som fick gå runt och bära på mina grejer när det blev lite tungt för mig. Haha! Hon är så snäll & hjälpsam alltid, en riktigt bra vän, helt enkelt.

Tycker inte ni att det är lite tråkigt att det bara är modetjejer som blir stora bloggerskor? Tänk om man tycker att mode är urtråkigt & helt ointressant då? Men ändå vill bli en stor bloggerska? Vad gör man? Vad vill ni helst läsa om?

Jag försöker kommer på vad jag ska ha för header, jag vill ha nått annat än det jag har, men vet inte vad. Hjälp mig!
Ska titta ut något, vi hörs kanske senare!
♥, natalie b

annandan - en dag på stan

Nyss hemkommen från timmar på stan med huvudvärk. 1400:- gick det åt idag på saker till rummet, bland annat ett fint litet bord inkl. 12 färgglada ljuslyktor. Men än är det lång väg kvar, mycket som måste handlas.

Nu är jag så hungrig att jag.. vill äta.
Det komme mer senare, hej så länge!
/ natalie

innan jag closar min eyes

Innan jag går upp för att sluta mina ögon & drömma mig bort så tänkte jag lägga upp videon från min vän, Hildas, julkonsert. Videon är på hennes stora bror, Björn Truedsson, som sjunger "Den nyfödde Jesus", man kan bara säga: BRA! Men är vi förvånade? Nej, för det är ju Truedsson vi pratar om!Lite dåligt ljud som försvinner då & då i början pga inzoomning.
Sov gott mina kära!
, natalie ♥

min juldag tvåtusenåttaMina änglar för kanske 2 år sen♥
-
- Jag vill nästan inte att det ska bli 2009, "TVÅTUSENÅTTA", det låter bara så bra.
Men livet kan inte bli sämre för en liten siffra, inte sant? Aja, det är inte detta jag har ägnat min tankeverkstad åt idag. Nej, för idag vaknade jag klockan 11:53, gick upp runt 12 fast jag nästan inte kunde, var dötrött! En riktigt lat dag har det blivit av juldagen. Vet inte hur många Svensson Svensson avsnitt jag har sett, vet inte hur mycket julgodis jag ätit och vet inte hur trött jag är nu.
Jag tog en riktigt lång, underbar, fin promenad också i upp- & nerförsbackar i skön kyla runt sju-tiden. Ja, det var skön kyla eftersom jag hade en stor fet mössa, stora feta vantar & en mys-halsduk på mig.
-
Nu är min stora fråga till alla läsare:
VARFÖR får nästan alla städer utan Jönköping snö till jul?
*Pustar frustration*
-
Men imorgon blir det andra bullar än lat-bullarna. Imorgon ska jag & Michan, min lilla barndomsvän, ut på stan & shoppa upp några sedlar. *Mums!*
sov gott & njut av julen

, natalie b

saknad är den mest frustrerande känslan

- Nu blev det lite jobbigt. Hade ju inte precis planerat att så mycket tankar skulle attackera mig på en & samma gång. Jag satt nyss och rensade bilder, filmer & musik på datorn, tills jag öppnade en bild från Indien-resan, mig & Stephen! Åh, saknaden bara tog över hela mitt tänkande. Vill verkligen inte vara deppad, men saknad, det är en grymt frustrerande känsla. Kunde inte alla från teamet bott här i Jönköping? Varför ska alla bo så far away? ("Far away" låter mer sorgligt än "långt borta") Och jag kollade självklart igenom alla bilder från Indien, och saknad-känslan & all kärlek till Indien började växa starkt. Nu vet jag inte vad jag ska göra, ärligt. Jag måste få träffa min Indien-familj igen, ja, vi blev verkligen som en familj.
Vad lycklig jag var där borta i Indien!

Mattias, David, Linnea, Stephen, Jenny, Lovisa, Noah, Melissa, Andreas, Jonathan, Eva, Anthon, Johanna, Amalia, Victoria & Såfi, ♥
KAOS-resa till McDonalds!
Nykomna till Delhi & vi skulle från Hotel Shelton till McDonalds, 17 pers i den där bilen.
Svettigt, trångt & mycket skratt.
Vi åkte förbi poliser,
- Inte bra!
Eller juste, dom skrattade bara åt oss.
Indien är galet, Indien är bara kaos.
And I LOVE IT!♥
, natalie

julbord är godare dagen efter

..Då var det dags att bli mätt.
Efter några avsnitt Svensson Svensson.

juldagen ♥ ♥
God morgon juldag! Jag vaknade för ca en timma sen, alltså runt 12. Det var skönt att sova efter en lång julafton, må jag säga. Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra, mer än att ta det lugnt & umgås med familjen. Men det blir ju julmat & julgodis från igår, och så ska jag ta en lång promenad.
Imorgon däremot har jag tänkt att åka in till stan & börja shoppa till rummet som jag tjatar om i varje inlägg, förlåt.

Nu ska jag göra annat, ta en dusch eller nått.
Hoppas ni får en fin dag,
med kärlek♥ / natalie b


God Jul Natalie Har kul!


Natalie i ett valnötskal.

det är natt & jag tänker..

..tänker på att det är dags att ta tag i allt som heter hälsa. "Hälsa Elsa!" tänker någon då. Det kan vara jag, det kan vara du. Det kan vara någon liten nisse uppe i Lapplandet eller en teskedsgumma nere i Sydafrika. Fast, det må vara en svensk afrikan isåfall. Nemen, jag är jätte seriös när jag, som man kallar det, "säger" att jag ska ta tag i Elsa, hälsa i mean. Så Natalie Hanna Erika Bengtsson, ***************gatan 2 *********** *********, imorn, spring, ät massa julgodis, bli smal.
Det är tomtens önskelista till mig. Dags att uppfylla! Om jag inte klarar det så kan jag skylla på att tomten inte varit snäll nog för att få sin önskan uppfylld. Så detta fixar sig på ett eller annat sätt!

Vet ni att mitt rum kommer dofta skönhet & kärlek om ett tag? Nu vet ni det & ni älskar det redan. Jag med! Fast helt säkert inte lika mycket som ni, bergis.
Vad ska jag skriva? Jag skrattar åt allt som heter nu. Min trötthet går över till ett klockrent "HAHAHAA", (uttala det rätt för allas bästa). *Fnitter fnitter* , det är hur jag låter.
Jag borde gå & dreggla på min kudde nu.
Ska jag, ska jag inte? Ska jag, ska jag inte? *Dödar en blomma*
Jag inser nu att ingen mer än min dolda smarthet förstår vad jag dkadalkjflajfashdasowiuaiowueoauee.
/ natalie

(Ibland vill jag skratta sönder mig, åt mig själv. Ibland gör jag det. Ibland är alltid. Alltid är nu. Nu ljuger jag. Jag skrattar inombords.)

julafton 2008 hos familjen Bengtsson!

(En historia om mitt hår 24/12 2008, innan själva berättelsen om "Julafton 2008 hos familjen Bengtsson" börjar. Rubrik: Kaos. Visste inte vad jag skulle göra med det. Stenplatt där uppe, resten var pudel. Okey, ja, jag erkänner, jag tycker de ser jättemysigt ut på bilden. Med en stor fet mössa över det stenplatta. Hår idag = inte uppskattat för min del. Men som sagt: det är jul & då är man snäll & säger inga fula saker. Haha, god jul på er!)


Julafton 2008 är snart över, men man tackar för dagen! Som började med morgonklappen; doftljus! Sedan traskades tröttheten ner till köket där vi åt, såklart, mammas goda julgröt. (Som vi äter många mer gånger än en gång om året för övrigt) Och som vi alltid gör efter frukosten: Myser ner oss i tv-sofforna, ser på "Jul i Betlehem" och äter fett med julgodis. Roligt roligt! Vad händer sedan? Jo, det ska jag allt tala om. Att vi går ut och går i det gråa, och upptäcker att jag & min kondition inte är allra bästa vänner, tyvärr. På jul ändå tycker man ju att man ska kunna komma överens med vem som helst, vad som helst också, eller hur va? Men jag orkar nästan mer än min gamla hund nu. Vill egentligen helst inte tänka på att hon börjar bli gammal & grå, så jag ska inte göra det mer.

Om man ska dra hela historien i detalj, om Bengtssons jul 2008 så, kommer jag snart få göra en ny blogg. Men om man säger julmat, julgodis, julmusik... Och faktiskt inget Kalle Anka i år! Men varför?
- Jo, därför att det är sövande.

Innan den efterlängtade julklappsutdelningen sjöng jag några sånger för familjen, farfar & Marie-Anne, 2 stycken för att vara petig. "Hallelujah" & "Oh holy night" , den sista är höga toner nog för att jag ska gilla läget.
Och det uppskattades må jag säga.
Pappa läste det vackra julevangeliet, ja, det är ju faktiskt det som är julen. Och jag tycker att det är riktigt fint, inte minst rörande. TACK säger jag för det! ♥

Sen kom vi till dagens höjdpunkt & det man pratar om 4 år innan det är dags: JULKLAPPARNA! Högen var lika fet som vanligt, om inte fetare. Men vem blir inte det med åren? Första julklappen fick som vanligt Filip och oron över att "jag kommer inte få några julklappar" la sig stilla mitt ibland gemenskapen. (Syftar på lilltjejen, men man vet hur man var i den åldern) Men alla fick sina klappar! Och Michelle måste väl ha varit gladast av alla efteråt, prinsessan. Och Lucas, lillkillen, fick massa sportkläder som han blev "nu är jag lycklig" för.

Och jag fick mitt lilla fina som jag fick packa ner i fina lådor inför inrednngen i mitt rum. Och denna eller nästa vecka ska jag börja shoppa, om man säger så med finare ord. Vet inte vad jag menar med det sista, men det lät inte bra.
Vet ni, jag är helnöjd med "Julafton 2008 hos familjen Bengtsson!" faktiskt. Det finaste av allt är gemenskapen♥
Tack för alla som läste, och tack Natalie för att du orkade skriva din livshistoria denna heliga natt.
Ta hand om er med kärlek & omsorg
 /
natalie b
så nöjd & glad!
JULEN går så fort..
Men jag är nöjd & glad för allt.
Berättar mer senare,
nu är det Svensson Svensson.
Familjens stora kärlek.
, natalie

GOD JUL!♥


Och så var det jul igen...
Och då säger jag som alla andra "GOD JUL!".
Min morgonpresent från "Tomten" var doftljus, ljus är livet. Snart ska vi äta julgröt & mysa in julen med "Jul i Bethlehem", en film vi har sett enda sen vi knappt fanns. Tala om att kvalitén har försämrats, men vad ska man göra? Det är ju fortfarande samma film & samma budskap, vad kan gå fel?
Så, nu önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!

kärlek & julkramar, natalie b

livet idag: rödkol & svensson svensson

Är det inte livet idag? Rödkol är himelskt, Svensson Svensson är obeskrivligt! Denna kväll har jag sprungit runt och lekt med Michelle & Lucas, så jag är helt varm nu! Och vi här hemma har även invigt julgodiset på allvar nu, det var inte äckligt. Däremot väldigt gott! Och här hemma har det bjudits på dansuppvisningar & gnäll av små barn som längtar till jul och vill vara uppe "hur länge jag vill" för att det är lov. Sånt är livet! Eftersom klockan är 23:33 i denna sekund och jag är hyperdypermega-trött så ska jag lägga upp lite bilder på mig,lilla systern & lilla brodern. ♥ Vi har haft det roligt ikväll må ni tro!
Mys & lek är livet!♥Lucas, vår lilla ängel! Tomteängel kanske?
Jag älskar min familj av hela mitt hjärta! Dom betyder allt!
Vad som helst för er, alltid.

Kärlek & många julkramar , natalie b

kan man kalla det vinter?

Åh vad härligt med en grön jul, igen. "Härligt"!
"I'm dreaming of a white christmas.." Och drömma får jag fortsätta göra.
Vad härligt, vad mysigt med jul igen. Men hade det inte vart underbart om det var alldeles vitt på marken? Som förr, när man var liten, jularna var perfekta. Det var som jularna man sjunger om! På tal om "när man var liten", jag kollade på våran film från när jag & Jennipher var små. Jag var 3 & hon var 5. Var jag söt eller sötast?
Åh, jag ville bara lyfta upp mig själv och gosa sönder mig, och bara pussa hela ansiktet. Jag var helt underbart söt! Vad hände med mig? Haha!
"Titta, jag fick en sånn!" *Håller upp en låda med ett halsband i* Hade dock inte upptäckt att det låg något i också, jag trodde mamma hade köpt en låda i födelsedagspresent. Men jag blev glad för att det var ett paket!
*Puss på mig från förr *

Jag har precis ätit tacos & en god kaka till efterrätt som Marie-Anne hade bakat, ja, för nu är dom här! Hittills har jag spenderat min tid på stan för att hitta julklappar, gick halvbra, men det gick. Och vid 2-tiden kom Jennipher och hämtade mig vid Pressis och vi åkte hem, bytte om och åkte upp till stallet för hon ville ha hjälp med att ta lite fina kort på Wiwie. Kallt & kallt, & iskallt.

Nesh, nu ska jag visst lägga in bilderna på datorn & redigera lite. Lägger upp något sen, ciao!
♥ / natalie b

godmorgon dan före dopparedan!God morgon säger jag bara!
Tänk att jag klarade att gå upp såhär tidigt idag, kl. 9:00. Fast jag måste säga att det var riktigt jobbigt, särskilt med Abbas "Mamma Mia" som alarmsignal. "DuhduhduhduhduhDUHDUHDUHDUHDUHDUH...!" Ooh, det skär i öronen på morgonen, tro mig. Så, vad händer idag, eftersom jag är så morgonpigg? Jo det ska jag allt tala om, jag ska nämligen in till stan & köpa julklappar till mamman & pappan i huset, mina föräldrar alltså. Och det blir inte en enkel match det, men det kommer gå bra till slut.

Jag borde verkligen inte sitta här nu, men blogga bör man, annars dör man. Eller rätta sagt, du dör om inte jag bloggar.
Alltså: "Blogga bör jag, annars dör du!" Haha!
Vid 2 tiden idag kommer farfar & Marie-Anne som ska vara här tills på lördag. Det ska bli mucho trevligto.
Men du där, ta hand om dig tills jag kommer tillbaka, när nu det blir.
Men vi hörs!
kärlek ♥
natalie b

hej rosa blogg, välkommen till världen!

Jag kan inte förstå att klockan redan är 22:20, det går inte riktigt in i min hjärna om man säger så. Och nu har jag hjärnsläpp och vet inte vad jag ska skriva så att det blir bra. Men jag kan ju iallafall berätta att jag har bakat julgodis idag, Mozartkulor kallas det av fint folk & av mig kallas dom för Nougatbollar. Här finns receptet! Här hemma hos familjen Bengtsson spelas det hög julmusik, bakas knäck & laddas inför julen. Det är nog inte bara jag i denna värld som älskar julen? Vi ger julen ett hjärta ♥ .. ett till är den värd. ♥. Så! Ni anar inte vilken längtan jag fick efter ett avsnitt, eller 7, av Svensson Svensson nu. Men jag måste släppa mitt begär och fokusera på att berätta om vilket städ-kaos jag har haft idag. Egentligen vill ni inte veta, men jag ska berätta...

Det började med att jag inte visste vart jag skulle börja, och slutade med att jag stod ett lite mer tomt rum och kunde nästan höra ekot efter min sång. Det är inte likt Natalie Bengtsson ska jag tala om! Men hon gjorde det! Alla ska vara nöjda & glada denna dag!

Nu ska jag inte skriva 43 böcker i min blogg, men vill avsluta med att önska er alla en riktigt skön kväll. Imorgon är det dan före dopparedan (vilket inte låter lika bra som dan före dan före dopparedan) , så tag vara på den dagen väl.

kärlek ♥ / er natalie bengtsson


dan före dan före dopparedan!

22 December 2008 kl. 12:30 - nyvaken!
Jag har precis ätit frukost och nu funderar jag på att ta en lång promenad i det sköna solskenet! Idag är det totaltstädning som gäller för mig och mamma. Det måste vara rent & fint till jul! Nu står Michelle & Lucas här bredvid mig och pratar, jag tog datorn från Michelle som satt och spelade spel. Jätte intressant! Men jag har inte så mycket att skriva om på morgonen.

Så är det, så kommer det alltid att  vara!
Nu tjatar Michelle så jag måste gå!
kärlek / natalie b

juldans med mig,mille & lulle!God 21 December 2008,
önskar
Natalie,
Michelle
&
Lucas
med en dans!♥alla 6 julkonserter - avklarade!- Fy va dåligt av mig att skriva som först nu, men bättre sent än aldrig! Visst? Jag sitter här med sprängade huvudvärk & fixar lite filmer jag har spelat in med digitalkameran i iMovie, MAC datorer är allt bra dom. Jag längtar efter , efter en medelintensiv sångdag med kören, visst gick det bra, men det hade vart lättare för mig om jag var frisk. Men som sagt, alla de 6 konserter jag hade inbokade för denna veckan är avklarade. Det är skönt!

Jag börjar bli väldigt extremt törstig på tea nu, så, ut i köket med mig!
Ha en härlig kväll!
♥ natalie

dan före dan före dan före dan före dopparedan!


Igår i min sjuklighet tillbringade jag min tid åt att äta kycklingsallad, dansa med Michelle,Lucas & Pappa, kolla på tv och prata i telefon. Det tog på krafterna ska jag säga! Nu sitter jag är, nyvaken klockan 12:35, det är sjukt!
Idag måste jag städa vare sig jag orkar eller inte, kan eller inte, vill eller inte, jag måste städa! Det finns inte en människa i detta land som vill se mitt rum idag, gör dom de kommer de gå hem med magsjuka. Och vem vill ha det till jul? Vidrigt!

Barnen är fortfarande i full fart med att dansa till jullåtar inne i vardagsrummet, så jag ska gå & roa mig med en bit mat framför showen. Ha en skön lördag, vi hörs sen!

♥ / natalie b
Pelle Svanslös & Svensson Svensson är livet idag

Ihopkurad i en mysig filt i soffan med stora, sköna, mjuka kläder & uppsatt hår låg en sjukling och kollade på många avsnitt av Pelle Svanslös - Julkalender & fyra avsnitt av Svensson Svenssons nästsenaste säsong. Det är livet idag!
Sjuklingen är jag om ni undrar.

Se vad som är livet för mig idag & jämför det med vad som var livet för mig för några veckor sen. Träning & nyttig mat, 100%. Jag älskade mig själv på den tiden, jag var stolt över mig själv. Fast, haha, jag älskade inte livet på samma sätt då. Men för mig gäller det att hitta någon slags blandning av både de ena & de andra. Och nu känner jag för att ta en lång promenad, men jag är rädd att jag blir ännu sjukare då.


Jag vet vad du tänker;
- Natalie, varför ser de ut som att du har 3 dubbelhakor på bilden?
- Därför att jag ligger ner!

Så slipper du fråga själv!

Hoppas att ni njuter av lovet lika mycket som jag!
kärlek i överflöd ♥ / natalie b


det är lov! JUL-lov av alla lov!♥ Såhär såg jag ut igårkväll när jag satt & kollade på Grabben i graven bredvid som jag inte ska rekommendera till någon. Sjuk, trött & ja, utsliten. Ehm.. Utan smink! :) Julmusik är livet ibland & Ave Maria kommer alltid att vara den vackraste jullåten i mitt hjärta! Men vad skönt med lov, & mysigt med jullov av alla lov. Fast, jag kommer sakna klassen mycket, och dom kommer sakna mig mer. Nejdå!
På tisdag kommer farfar & Marie-Anne (farfars sambo) som ska fira jul med oss, det kommer bli kul. Det var många år sen jag firade jul med dom, minns inte ens när det var sist.
Jag ska se till att ta mycket kort i jul, så ni får se hur vi har det när vi firar jul, hos familjen Bengtsson. Vet ni vad? Jag funderar på att sätta på Pelle Svanslös - julkalendern & sova framför teven. Och dricka té, för det är också livet ibland.
Ta hand om er ♥
kärlek / natalie b

trött & grymt förkyld

Mina överskrifter på morgonen brukar börja med "trött &..." . Så idag, som ni ser, är överskriften: "Trött & grymt förkyld". För det måste jag säga att jag är, något fruktansvärt. Jag piper bara när jag pratar, nyser en gång i sekunden & ja, ni vet allt det där man gör när man är förkyld. Typ, ungefär så. Och trött är jag. För jag hade tänkt att ta en dusch när jag vaknade & dessutom ta 7:51 tåget, så jag hade brottom upp. Duschen blev en snabb en, orkade inte tvätta håret som känns skabb nu, och sen när jag kom ner för att äta frukost sa farmor att hon kunde skjutsa mig till skolan. Så jag hade alltså kunnat sova en timma till, men det gjorde jag inte nu. Tur att jag bara går till 10:30 idag så jag kan hem & sova sen, för trött det är jag.
Men i vilket fall som helst så sitter jag & lyssnar på Declan Galbraith nu, för att lugna ner mitt humör. Nu borde jag gå upp & borsta tänderna & sätta på mig min mössa (♥), för att ta hand om mig själv lite.

Ha en mysig dag & en bra start på jullovet!
kärlek & värme / natalie b


snart är det jul här i vårt hus.. !SNART ÄR DET JUL!
Julen är det mysigaste på hela året. Mat,godis, gemenskap, julstämning, Kalle Anka, gåvor, julgran, ljus o.s.v.
Allt är bara mysigt! Och livet ska vara mysigt! Visst visst?
På tal om mysigt - mitt rum kommer bli mysigt efter nyår! Och på tal om nyår - vad ska jag göra!?
Men den tiden kommer då. Idag är jag nördig framför datorn, som ni märker & ser. Men endel dagar får man vara nördig.
Särskilt jag, som aldrig är det annars.
På tal om det, nej förresten, det har inte med saken att göra. Men, jag känner att jag har miniminihalsfluss & det ger mig dåliga minnen från förra året. SPY på de dagarna! Utan mat, vatten & luft, typ. *SPYR*

Exakt nu längtar jag hyperdyperäckelmycket till mitt rum blir klart. Det är allt jag älskar, allt jag värdesätter & skulle kunna dö för här i livet. Isn't that ironic, don't you think? Ta mig inte för seriöst i alla lägen!

lovelovelovelove.
/ natalia♥
jag lever livet enligt mig!

Det är kallt, grått & blåsigt ute - men vad gör Natalie Bengtsson då? Jo, sitter framför datorn & lyssnar på skön musik, dricker , äter naturgodis & lägger in bilder på datorn från kameran. Helt enkelt - myser med sig själv & livet! Det är livet enligt mig det! ♥

Höstterminen börjar lida mot sitt slut & jag måste säga att jag är mycket nöjd med den, tillsammans med världens bästa klass! Fast så säger nästan alla andra, men jag älskar verkligen MMP1, kommer alltid att göra, hoppas jag. Veckan har sett ut såhär att i måndags sjöng jag & några till som inte skolkade på personalens julfest, det gick mycket bra! I tisdags kväll var jag på ITM's Julstämning & det var julstämning om något! Och igårkväll hade vi, klassen, konsert för föräldrar och vänner, säger inget mer & ingenting om lunchkonserten idag. DOXA in my ♥ Haha! Förlåt för interngrejer!

Nej, nu ska jag fortsätta mysa & redigera bilder. Wo, life is wonderful with me
Kärlek / natalie b

trött & halsont!

Vilken dag, vilken dag!
Lunch på pizzeria, galen "matte"lektion, utvecklingsamtal, skratt skratt skratt, & en underbar julkonsert med ITM & MMP2, JULSTÄMNING! Så nu är jag trött & har mycket ont i halsen, så jag ska vara hemma imorgon från skolan på dagen och vila upp mig inför kvällen, så att jag kan sjunga en skön stämma.

Jag är lite förvirrad just nu, men allt kommer bli bra, en vacker dag!
♥ / natalie b

vill börja blogga aktivt igen!

Som rubriken säger: "Vill börja blogga aktivt igen!" - Men det blir en prövning för mig att klara av det, måste jag säga. Jag tänker: "Vad ska jag skriva om liksom?" Vad jag gör på dagarna? - Ointressant för de som inte känner mig, inte sant?
Men jag ska komma på något. Jag ska försöka få ett genombrott i mitt liv 2009, bra att ha det i tankarna iallafall. Inte bara med bloggen, utan med allt i mitt liv. Jag vill tänka mer på vad jag verkligen vill, och vad jag ska kämpa för. T.ex. att börja träna mer, äta nyttigare, igen. Men denna gången ska jag lägga upp det på ett behagligt sätt, om jag kan, vill säga. Hoppas att de håller längre den här gången, men vill jag så kan jag!

Men det är svårt att hinna med allt man vill göra. Men jag tror att det bara handlar om planering! Visst? Och att se till att man kan nå sina mål på ett roligt sätt, genom något man tycker är kul. Som när jag ska träna t.ex. så kan jag ut & gå extremt mycket, eftersom jag älskar att promenera. Och jag vill ta mer kort, då kan jag göra det samtidigt ibland, eller hur eller hur?

Iallafall, idag sjöng vi med en del av klassen för skolans personalfest i Huskvarna, det gick faktiskt väldigt bra, i think, och vi fick After Eight & pengar till klasskassan som tack. ♥ Weey!
På mig hade jag en svart klänning med ett svart sidenband, örhängen & halsband från Paris, och svarta leggins till.

Do u want 2 c pictures?
U will, u will!


Jag & Millie på andra bilden!


Kärlek ♥ / natalie b

i en vintervärld

Det kan inte bli mysigare; snön faller ner hela dagen, det är skönt kallt, mys&sång-kväll med Hilda & Vickis, och KEVIN HAR VUNNIT IDOL! Är han inte värd det, så säg! Jag älskar den här tiden på året, och snön gör allt perfekt! Nästa konsert är det 3 konserter jag ska gå på & 4 jag ska sjunga på. Det kommer bli julstämning för hela slanten det! Jag ska bara försöka hitta en svart klänning att ha på mig då, wey!
Vad bra det kommer att bli!
med kärlek / natalie
 

snö - kan det bli bättre?

HEY i snön♥ Hur är det? Jag vaknade kl. 6 & såg ut genom fönstret på en helt vit värld. MYSIGT! Jag älskar snö, jag älskar vinter, jag älskar jul! Ibland känns det som att man skulle kunna ha det såhär året om, men det hade nog blivit lite uttjatat. Eller? Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på dom senaste 100 åren, så jag har blivit lite äldre. Nejmen, det var väl ungefär en månad sen, lite mer som jag var inne i blogg-perioden.
Jag önskar att jag kunde börja igen, så ni kan ju alltid hoppas att jag kommer tillbaka nu.
Förstår ni att det snart är jul? 13 dagar kvar, va?

På söndag ska det bakas julgodis här i familjen. Och nästa vecka så har jag 5 konserter att tänka på, julstämning i högsta grad!

Hoppas ni får en mysig dag i det vita, ta hand om er.
♥ / natalie

RSS 2.0