ingen brasa för mig!

Orkar inte värma mig vid elden ikväll. Ska bara vara hemma och fixa saker inför morgondagen då det bär av till UPPSALA! Jag ser så fram emot att träffa folket där uppe igen, det var 1,5 år sen vilket är too long time baby!

Sitter här, lyssnar på Laleh, ska snart ut & läsa MY BUUUK and theeen fix lite saker. YEAH YEAH HAEY!!

Min nacke & mina axlar är uppstoppade av knutar. Ni vet, sådär stelt & äckelpäckligt. Har fått massage av en tredjedel av världens befolkning. Men icke sa nicke picke pö, det blir bara värre. SUCK. Äh who careees?(:

NOW SKA JAG GO UT!
ciaoooebellaa!♥
, natelie


headache

Hemma för huvudvärk - skoltrötthet eller tjejbesvär?
Jag har suttit & masserat mig själv i 20 minuter samtidigt som jag läst "Kärlek som befriar" för tredje gången i mitt liv.
Vet inte vad det är med min kropp alltså. Jag blir totalt slut vissa dagar, utan någon som helst ansträngning. Lustigt...
Men nu ska jag ta mig något nyttigt att äta & sätta mig ute i solen så kanske både huvudvärken & tröttheten släpper?

See ya!
/ natalie

summer is here


WOW! Temperaturen går uppåt, sommaren är snart här! Hade man inte nästan gett upp hoppet? Det behöver vi inte nu!
Jag njuter av solen & värmen. Underbara dagar!

Tackar Gud för kärleken!♥
/ natalie

hemmafru



Idag känner jag mig som en hemmafru!

, natalie

vad gör man?



Shiet!

Ah men det är skönt med helg & sol nu iallafall. Really. Imorgon ska jag bara ta en riktig softar-dag. ♥ . & göra sånt jag tycker om. Sola, ut & springa, kanske promenera, basta, ta ett bad, äta gott, fira pappa, umgås med familjen & ni vet allt underbar som man kan göra med livet istället för att sitta instängd i en bur hela veckorna..

Nu är jag så trött att jag behöver sova, det säger jag bara.
God natt dröm sött, sov gott.

, natalie


natalie, idjuuut!

Går upp minst 20 minuter för tidigt, igen!!
Hur lyckas hon?

är världens mest uttråkade tjej



måste ut & hoppa studsmatta med träningsverk...

flippad dag med michelichan!

Haha! Det var länge sen jag & Michan fick våra skrattanfall men idag var de det som gällde hela dan. Vi totally freakade ut på studsmattan hemma hos mig. Kan de vara solen? UNDERBART!
Det blir ett kort inlägg idag men jag hoppas att ni alla har haft en fantastisk påsk! :)
puss, natalie


Vila i frid Randi Zetterberg
Nu är du hemma hos Jesus!
Rebecka, min fina vän.
Du finns i mina tankar hela tiden...



vilken underbar sol!

Solen lyser & himlen är blå! Vilket skönt lov!
Idag har jag bara softat i solen & ätit gott, och hängt med brudarna på Österängen. ♥ Man kan inte göra annat än att bara leva livet när solen skiner & det är varmt..

Så mycket mer har jag inte att säga idag. Imorgon kommer MICHELICHAN hit & firar påsk med mig, wieeh!


Puss, natalie

en soft dag helt enkelt!

Lovet har verkligen gått överdrivet fort. Idag åkte jag in till stan till 12 & lunchade på Hot Asia med världens bästa Bea! Och vi bara råkar ha väldigt mycket gemensamt, särskilt nu för tiden. Så kul! Maten var god, Bea lika så. Haha! Skönt med så fina vänner, det säger jag allt. ♥ Ett hjärta till den bruden!

Lite för blåsigt tycker jag att det är ute, tycker inte ni? Men solen har ju stått högt på himlen hela dan så vi ska inte klaga. Faktiskt.

Nu är hela mitt rum klart, det är dock väldigt mörkt där inne så jag ser inte så mycket. Men det fixar jag. Natalie - FIXAR'N.
Imorgon ska jag dra iväg till självaste chicichici brudarna. <3 Oh vad jag har saknat. Så de kommer bli helt underbart! :)

Puss på alla!

♥ Rebecka, du & din familj finns i mitt hjärta & i mina tankar.

/ natalie

my new life in my new room



Så efter några månaders "snart är mitt rum klart!!" är det faktiskt klart, nu är det bara några hyllor och lite så som ska upp. Det på bilden är den största delen av rummet, men man ser ju inte allt. Men fy vad jag är nöjd, asnöjd.
De senaste dagarna (då jag inte skrivit) har jag tagit en fika med Michan på stan & sen bara softat med min arab, Joseph ♥ OCH fixat rummet. Igår åkte jag, mamma & dom små och köpte in alla saker jag skulle ha i rummet. Sen tog det ett par timmar att fixa & dona i rummet tills jag kunde somna i den fina sängen:)
JAG ÄR SÅ NÖJD!

Idag har jag vart hos tandläkarn, fixat lite till i rummet & bakat 2 kladdkakor till de 13 gästerna som kommer hit ikväll och kollar på hockey. HV suger nu för övrigt. Så vi blir 20 pers + 1 hund + 1 kanin + lite spån från stallet här ikväll. Tur att man har stort hus & stor tv. Men soffor till 20 pers, nänä.

*SMASK* / natalie

Lov för allt i världen!



Nu är det ju lov för allt i världen! Kan det bli mer passande mitt i all min skoltrötthet? Och kan det bli mer passande med en rejäl förkyldning mitt i lovet? Okey det blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig med det. Men men, jag lever & det är strålande sol hela dagarna. Igår såg jag ut världens snyggaste byxorBikBok, som jag bestämde mig för att åka in till a6 och köpa idag. Som Tony i Let's Dance säger... "Mäen..." så blev det inte riktigt som jag planerat med det heller. Det slutade med, efter timmars letande av kläder in & ut i provrum att jag åkte till jobbet med en fet BikBok-kasse i handen.
Lite mer för pengarna än vad jag tänkt alltså. Så bra det kan bli ibland, säg.

Rummet blir klart den här veckan & mitt hjärta jublar av glädje.
Imorn ska jag umgås med min bästa!
Puss på alla ♥




feel better

 


Solen ger mig hopp & lycka!

Det är nu som livet är mitt .

RSS 2.0