slutkörd

Foto: Jag


090930

Ack så trött jag är denna morgon. Tog lång tid för mig att somna inatt.

Men lite sömn har jag fått iallafall så jag får nöja mig med det. Skoldagen börjar med ensamble, Michael Jackson. Ett av favoritämnena faktiskt, så det känns som en bra start på dagen.

Skönt med idrott på dagens schema, jag har missat varenda liten idrotts-lektion den här terminen pga olika anledningar.

 

Idag ska jag för allt i världen ta med mig té till skolan. ♥ Haha!

Hoppas att ni får en super dag! Nu ska jag rusa till tåget, kram.

 


bedtime


Nej nej nej.
Jag är nästan sämst på att gå & lägga mig i tid. Egentligen så vet jag inte ens hur mycket tid jag behöver på mig för att vara pigg i skolan dagen därpå. Känns som att det inte finns någon möjlighet att vara pigg i skolan, och jag vet inte varför. Ska absolut inte ta reda på det nu heller...

Men, nu ska jag sluta mina ögon och sova..
Hoppas att ni alla haft en underbar dag, annars får ni se till att morgondagen blir bättre.
God natt ♥


better way

India.Arie - sing for me!

Känner av min hals lite. Men det går säkert över under natten. :)

Åh, det var riktigt svårt att avgöra vilka 2 tjejer som var bäst i Idol ikväll. Men jag tycker verkligen att Moa och Clara gjorde ett grymt bra jobb. Och förstår inte exakt varför juryn tyckte att Mariette var så himlans bra? Synd att någon måste ut över huvud taget egentligen, kan inte typ alla vinna? Eller iallafall dom som jag gillar mest. Nej, det hade nog varit lite orättvist. Right?

 

Lite djupare tankar:

Åh. Det känns så härligt att börja bli vuxen. Nästa år är jag 18. Wow. Jag fruktar inte alls för framtiden. Jag är fylld av kärlek & trygghet! Är så glad för mina närmsta & käraste, även att de är få. Jag är en lycklig kvinna!

 


there's a place for us

Bild: Natalie ♥ Höst

Jag tog mig en höst-promenad med skön kyla i luften för en stund sen.

Mmm, det var nyttigt för min hjärna. Nu tänker jag nog lite klarare..

Gör er redo för att se på vad Idol-girlsen har att bjuda på ikväll. Oj! Nu börjar det ju...

Hinner inte sitta här mer. Hörs sen.

Kram

 


frestande

Jag känner mig sugen på en resa till Caribbean. Men har jag några pengar? Nej.

Haha, surt.

/ Bara en spontan tanke


Billie Jean

Äntligen hemma!

 

Tryckte i mig massa mat, min hunger var plågsam. Men nu är jag mätt som en plätta! Sitter i J's bigga, mysiga tröja och diggar till Michael Jackson. "Billie Jean is not my lover.."

 

Ska ta med mig kameran ut i skogen strax och fotografera hösten. Sen är jag så illa tvungen till att plugga, även att jag inte riktigt förstår. Kvällens höjdpunkt blir Idol och en kopp té på det.

 

Hur har ni det?

Hugs!


hey you

 

Lång sånglektion - avslutad & klar. 

Nu är jag hungrig, sugen på mammas färska mat. Ska bli gott med äkta svensk mat - potatis & kött. Mmmmme like.. Väntar just nu på tåget som kommer om en kvart ungefär. Tänkte passa på att blogga. Och ingen kan ju klaga på dålig uppdatering på bloggen idag, jag har vart en grym bloggerska. 


Det kändes att inte min J var här hos mig idag, han slutar 11.20 och jag börjar ju 13.00 på tisdagar. Det var lite tungt för mig att inte få se honom idag. Men som tur är så överlever jag. Det är ju trots allt bara en dag i veckan som det blir så. 

 

Tiden rullar vidare & det är dags för mig att dra mig bortåt stationen. 

Hej så länge!


eftermiddagsmusik

Sugen på skön musik såhär på tisdagseftermiddagen?
Klicka här.

i väntan på den långa sånglektionen

Sitter i datasalen i väntan på att den långa sånglektionen ska sätta igång. Har precis haft låtskrivarkurs & det kändes som att det flöt på hyfsat okej. Men visst kan jag bli bättre, och det kommer jag förhoppningsvis också bli. Smile! 
När jag hoppade av tåget i Huskvarna så mötte jag ett strålande, vackert & glatt ansikte - min otroligt fina vän R.Z! Hon är totalt superbra på att göra mig glad. TACK du underbara tjej! 
Oj, jag är väldigt trött & så har jag rackans ont i huvudet. Detta är inte bra! Men jag ser verkligen fram emot en härlig sånglektion med de 2 snygga tjejerna. Jag ska sjunga upp "Bubbly" för dessa.

Ha det skönt! 

tisdags-musik


i love you love you love you

God tisdags morgon!

Skönt för mig att jag fick fet sovmorgon när ingen annan fick. Klockan är liksom 11:20 & jag börjar kl. 13:00, med låtskrivarkurs. Jag har hunnit äta en bra frukost, duscha, måla naglarna & göra iordning mig.
Det konstiga är bara att jag fortfarande är trött. Haha!

Vädret är underbart idag, så alla måste se till att njuta extra mycket av dagen. Gör det!
Sådär.. Vi hörs senare! Ta hand om er & ha en fantastisk dag!
KRAM


hjälpers

LOVE!
Åh. Detta får bli det sista inlägget idag. Ikväll sitter jag & glor på C's bilddagbok som tar mig tillbaka i tiden. Allt vi gjorde var att fika, prata & skratta. Men när jag tänker efter så är det ungefär så mitt liv ser ut idag. Haha! Vilken lycklig kvinna jag kan vara! Ja men vilken lycklig kvinna jag är för katten!

Jag bara älskar att fika. Kommer aldrig sluta mysa med livet.

Och när jag var mitt uppe i att kolla på hennes bilder från förr så kom det en bild på kärleksarbetet som vi gjorde i 8:an. Vi höll på med det i flera månader, samtidigt som vi läste snusk-Utvandrarna. (Drygare bok existerar inte)
Kärleksarbetet var faktiskt roligt att göra. Vi skrev, skrev & skrev. Dikter, låtanalyser, noveller, tips och så vidare. Fick högsta betyg på det! Skönt att jag är bra på något i skolan, haha!

Euf.. Nu smattrar regnet på fönstret här. Så charmigt!
Höst i hjärtat. Love love love.

Sov sött mina vänner!
Kramar

Mitt liv för 3 år sen.


kvällens sång

Dagens låt: Don't give up on love - Sanctus Real


cortina

Kvällstankar: Bebisar & gardiner

Moshimoshimoshi:* Åh! Barn är det sötaste, man vill doppa deras fingrar i choklad & äta upp dom. Haha! Fast det där lät så grovt.

Och på tal om gardiner, jag har sett världen vackraste gardiner på Indiska. Skimmer-rosa-färgade. Åh jag vill ha dom, men jag är pank 24/7. Med viss överdrift. Haha. Man kan inte alltid få det man vill ha, jag är nöjd med att jag har allt jag behöver - mat & massa kärlek. ♥

 

Mina naglar börjar komma ivägen lite. Men nej, denna gången ska jag för 17 klara att spara. Yeeeehaa!

Hej så länge!


i need your therapy


Tack går till India Arie för hennes skönsjungande ikväll.
Calle & Jon var bäst idag på Idol. Det var ett väldans tjat om pitch hit & dit, haha. Stackars Bagge & Andreas som inte mådde bra, coola brillor. Svammel svammel..

Tack alla för era kommentarer, det värmer mycket. ♥

Jag ska ta mig en kopp té & en god knäckemacka, för det känns bra såhär på kvällkvisten. Är faktiskt riktigt hungrig nu!
Men hörreni, take care.
Hugs!

måndags-irritation

Måndag.

Måndags-irritation så det kryper i hela kroppen. Åh varför? Har haft en underbar helg! Men så bara stör jag mig på minsta lilla grej. Jag är kvinna, okej, men detta är väl för överdrivet?

 

Ett skäl har jag iallafall till att vara sur & irriterad idag. För jag fick tillbaka 2 engelska-läxor idag som jag hade gjort mitt bästa med. Jag hade verkligen försökt och för allt i världen gjort mitt bästa, men det dög inte. Läraren ansåg att det inte var "min stil" att skriva, att engelskan var för bra. För jag brukar ju vara så dålig... ? TACK!!! Ja, ja hade fått HJÄLP, men jag hade gjort läxan så bra jag kunde! Och om jag inte ska få ta emot hjälp, hur ska jag då kunna lära mig mer engelska när jag har problem med det? Åh. Lärare blir aldrig nöjda. Ingen idé att kämpa om det aldrig duger ändå. Suck! :(

 

Jag är ju så gräsligt trött idag. Och det spritter i hela kroppen på mig. Har sovit en stund nu, men känner att jag behöver röra på mig lite. Hoppas på en bättre tisdag!

 

Ciao!


frossar godis med michan

Vilken lyxig söndag jag har! Startades med snygg pojkvän och avslutas med snygg vän, oyeah. Jag & M sitter i hennes rum med 9 tända ljus, shit brushan, dé é varmt! Vi har frossat i oss godis, mörk choklad med apelcin-smak och en hel del massa té för att få det lilla extra på de hela. Hel-mysigt! Nu ska vi fortsätta fira vår vänskap. Tjololohej!


kommer inte på någon bra rubrik

Eftermiddag, hoppas den smakar er väl!
Jag ska strax sminka mig. Lila naglar, lila ögonskugga. Ja, lila är en charmig höstfärg.

Ta hand om er!

underbara helg, underbara du

Bild: Vacker

Söndag, 15.20

Min helg har varit omåttat fantastisk! Tacksamheten stiger, lyckan flödar över.. Jag är fylld av kärlek! Förundran.

 

Hoppas att ni har haft en skön lördag & en härlig början på söndan! Jag åkte hem till min bästa igår och vi lagade mat, fikade, pratade och hade det så mysigt. Bara han & jag ♥ På eftermiddagen åkte vi in till Nässjös folkfest, med dans & härlig stämning där Hanna Hedlund ledde kvällen. De var duktiga & de 2 dansarna vi hejade på vann sin grej. Hanna H bjöd på sin otroliga sångröst & dansade schlagerdanser, grymt!

 

Det var en fantastisk kväll som förgyller livet! Tack! Strax efter detta inlägget är färdigskrivet ska jag fräscha till mig & dra in till M i stan och ha ännu en mys-kväll. Ser fram emot!

 

Hur har er helg varit?

Ta hand om er,

kram


lördag utan sovmorgon :O

Goder morgon i detta land! Idag är en dag, inte som alla andra lördagar. Ingen sovmorgon. En gnutta stress. Men massa kärlek! Jag åker strax iväg till min fina J, men innan ska det handlas mat & något gott till. Mmmmums!

Önskar er, mina vänner, en ljuvlig lördag. Sköt om er!
Hugs!

βράδυ

Rubrik: Kväll

Åh jag vill somna på 1 sekund ikväll. Sova djupt & drömma söta drömmar.
Drömma om té & choklad i Paris. Love love love..

Den sena kvällen har gått åt till att skapa fler kort. Fina, färgglada kort.
Like them. Nöjd..

Juste förresten. Jag skulle vart med M ikväll & mysa sönder, men så krockade lite saker och vi flyttade fram det till söndag istället. Passade nog bättre för mig ändå! Så passande, så bra.

Gäspar ljudligt. Godnatt vänner! Sov gott!

kisskisskiss

Goder afton i denna sköna kväll.

Ett överdrivet snabbt inlägg innan jag kissar ner hela datastolen. Kebab, glass, varma hallon med vit choklad, godisbitar & frukt - kvällens goda meny! Mumse!

Idol var en rättvis match. Men lilla söta Durna borde väl ändå gått vidare? Stackarn...

Hoppas att hon söker nästa år, visst?

Euf.. Nu ska jag kissa länge & väl. Sen sätter jag mig en stund i köket & pysslar ihop lite kort.

Hej sålänge!


fredagshumor

Hahahahahaha.

En till fredags-överraskning?

KLICKA HÄR!!


oh!

Fredagsruffs. Men va blek jag har blivit!

Jag kände mig ovanligt pigg idag, varför är frågan man kan ställa sig. Eftersom att jag alltid är tröttast på hela skolan, i hela universum. (Så mycket som jag anstränger mig, hihi) Nog om saken, jag var pigg iallafall & det var skönt. Lite andra delar av dagen som inte behövs nämnas egentligen är mitt ryck. Mitt ryck. Alltså, lider jag av kvinnliga utbrott? Så kallade PMS. ? Säg att det inte är så. Säg det. Aja. Jag hade gemu i 40 minuter, sen kommer något äckel (ta det med en näve salt) och säger att vi inte har någon Estetisk verksamhet så nästa lektion börjar klockan 13.00 och det innebär att jag alltså får vänta i ett par timmar till nästa lektion. Asshole!

 

Men bäst i världen som jag är så  fixade jag, läs: JAG, så att vi kunde börja den lektionen klockan 11.20 vilket innebar 1 timmas väntan. *Pustar ut*

 

Nu är jag äntligen hemma. Äntligen. Och det är fredag.. Hallelujah, praise the Lord!! "Ain't no party like the Holy Ghost party 'cause the Holy Ghost party don't stop, you say...."

 

Hösten är här & jag tror att jag ska försöka kasta mig ut i den på en promme.

Annars: Jag...
♥ ...ska måla mina naglar mörklila

♥ ...ska kolla på idol

♥ ...passar inte i läppstift

♥ ...vill passa i läppstift

♥ ...kommer förmodligen aldrig passa i läppstift

 

Oh happy day.


africano indiano



Åh jag bara tänker på hur läckert det är med svarta människor! Ibland vill jag bara färga hela kroppen & skaffa världens fräckaste afro och gå runt i färgglada kläder, smycken & sjalar. Bara helt soft. Men jag är svensk, stel, blond & blåögd och det får jag vara nöjd med, haha! Men det är jag, faktiskt... Haha. Om ni inte redan visste det så farcineras jag något otroligt av andra kulturer. Det är helt fantastiskt! Mystiskt, spännande & så fränt - Ett annat språk, annat utseende, annan stil, annan mat, annan musik, annat tänkesätt.. I princip allt är annorlunda & skiljer sig från Sverige, såklart. Allt det som är helt otänkbart för "oss" är fullständigt naturligt för "dom", och tvärtom. Aah, jag gillar tanken - älskar den. ♥

Alla vi människor har något speciellt vi farcineras av, saker som vi reagerar starkt över. Och när man hör, ser eller tänker på något som har med det där att göra så pirrar hela kroppen till i en underbar, ljuvlig känsla. Wow!
Haha när jag & C var totalt galna i Indien, och allt som hade med Indien att göra så brukade vi, så fort någon sa ordet "Indien..." kasta blickar & suckar till varandra fort som ögat. Vi var fast. Gick in på "Indiska" 2-3 gånger om dagen några dagar i veckan och bara längtade, drömde & fantiserade.. Och så var vi där och nu kan vi blicka tillbaka på allt och skratta... sönder. ¡Fantástico!

Oj nu är klockan mycket - 22.40 - dags för sen kvällsmat!
Sov gott vänner!
Klem!

wake up wake up

20.11

Idol har börjat, men jag känner verkligen inte för att kolla - jag skippar det. Jag är seg & behöver röra på mig, funderar på hur. Promenad? Mm, det får nog bli en sånn. Borde verkligen börja gymma eller nått.
En bra skoldag har det iallafall varit, somnade nästan på naturkunskapen. Förstår jag atomer? Vad är atomer? Haha. VAAAKNAAA!

Överraskades av 2 fina sms från 2 snygga M'or (samma namn) mitt under skoldagen och de skrev att de var i stan & frågade om jag ville träffas och fika. Ja tack! Det satt perfekt efter skolan. Verkligen roligt att träffa damerna igen efter några för många veckor. ♥

Och när jag återvände till hemmet så käkade jag & sen satte jag mig & skapade några kort med mitt nya material. Nöjd!
Dags för kroppen att arbeta lite. Lycka till!

don't stop till you get enough

Don't stop till you get enough.

 

Tisdag, 23.

En lång & bra dag! Michael Jackson... Ja det är honom vi ska sjunga som nu i ett par veckor. "Billie Jean" & "Don't stop till you get enough" sjunger mig grupp. Den första låter inte bra, men däremot den andra - TYCKER JAG!

Skolans 3:or sjöng & spelade fantastiskt bra för resten av pytte-lilla-plutt-skolan idag, super bra girls and boy! (Finns bara en kille i 3:an)

 

Sen bjöds det på historia & engelska. Skönt att engelskan gick bra idag & surt att jag inte förstår historia. Bryr jag mig ens? Don't question me, it's an ask. Hihi.. After school spenderade jag & min J tid tillsammans resten av dagen, helt fantastiskt... L-O-V-E ♥

 

Nu ser jag fram emot helgen! Fredag: té&snöbollar. Lördag: Fira 6-månadersdagen med bästa, gå på Salsa-fest! ♥ Söndag: Vara med bästa! Inte helt surt det där ju..

Dags för duschen! Nu är jag dötrött. Adios Amigos!


speechless

Eftermiddag. 18.01

Lillebroren vill att jag ska säga till er att på lördagar ska man sjunga "To the left, to the left..." Don't ask why, jag har inget vettigt svar.

 

Fick bettskenan kl. 16.30 idag och nu sitter jag med den fastklistrad på tänderna, det är lite obekvämt men jag vänjer mig. Bläek för huvudet. Fick byta dansen till låtskrivarkurs istället eftersom jag inte klarar av att anstränga mig så mycket när jag har huvudvärk. Hoppas på att jag kan få glasögon, haha! Seriöst. Mamma har bokat tid hos optikern nästa vecka. Nej usch vad ointressant detta inlägget blev. Ska gå & leta insperation nu.

BYE!


utvilad & mättad



Tisdag - sovmorgon
11.14

Morrn! Utvilad & mättad ska jag dra mig över andra sidan sjön för att dansa i 2 timmar. Och jag hoppas för allt i världen att det går mig väl idag, jag är inte sådär suuuuperhaj på dans. Men jag lär mig... Antar jag. Det är så svårt att hänga med tycker jag, ett steg fram sjuttioelva steg åt sidan i en atletisk piruett. Nej, jag vet - det där finns väl inte ens. Men det låter ungefär så för mig. Jag fattar ingenting.

Sen är det sång i en halvtimma, åka hem, hämta bettskenan, göra engelska-uppsatsen & passa barnen. Inget underbart dagsschema kanske, men jag måste göra det bästa av dagen.
Hoppas ni har det skönt!
Hugs!


kick back relax

Andas.

Hahahahahahahahaha!
Fy alltså. Åh. Jag är bara glad idag. Så väldigt glad!
Måste avrunda bloggandet för dagen här & sansa mig lite.
Dricka té & skriva i mitt nya block.
När jag är 30 kommer jag ha runt 500 block tror jag, helt ärligt.

God natt vänner!
Smile!

överspeedad tjej

Underbar bild, jag vet. Haha! Jag blir glad från själen när jag ser mina vita tänder på den här bilden & tänker tillbaka på den kvällen med självaste Holy (HolyPsycho=MJag). Den kvällen gick hon mig på nerverna och jag kissade minst 15 gånger, jag överdriver inte en millimeter. Fråga damen jag var med själv! Vi drack té (det förklarar mitt kissberoende) & åt ihjäl oss på godis.

Åh vad jag gillar den där kvällen! It was magic!
Lovely. Och på fredag - PANG BOOOOOOOM! Är vi back till vår speciella kväll - Té&snöbollar♥. Detta innebär att vi dricker tusen mängder av té & äter godis-snöbollar + endel annat godis som alltid smyger in i våra påsar. Vi överdriver alltid när vi ska feta oss.. Och det otroliga är att vi alltid käkar upp den där överdrivna mängden godis. För det är verkligen överdrivet..
Aah det är galet & nu måste jag andas ut för jag känner mig överspeedad.

Hakuna Matata!

el lunes por la noche


Hakuna Matata! Vive y deja vivir.. Hakuna Matata! Vive y sé feliz
..

Spanska är så vackert. Trots att jag har läst detta kärlekens språk i 4 hela år så kommer jag ihåg ungefär såhär mycket: "Uno dos tres quatro cinco seis siete... Me llamo Natalie, tengo 17 años." Haha. Det känner jag mig inte stolt över. Fast jag skulle säkert förstå endel om jag lyssnade på spanska. Haha. Intressant information? Brist på fantasi? Haha..

Ur högtalarna trallar Ayiesha Woods med sin manliga kvinnoröst för mig en glad sång! Det kändes perfekt att lyssna på något glatt ikväll. Ja det borde jag göra varje dag, all the time. Men det blir inte så tyvärr.. Rätt för sällan.

Hade planerat att ta en skön kvälls-promenad vid 8-tiden men så ringde favoriten & vi pratade tills det kändes för sent att gå ut. Men det var värd tid som inte skadar mig ett endaste litet dugg. Hah!

Magen känns tom. Får nog fylla på med kvällsföda.
Adios!

latjolajban!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 2122 23 24 25 26 27 28 29 30
september.

Jag gillar september. De flesta septemberdagar gillar jag extra! Men min trötthet & huvudvärk ger denna dag ett medelpoäng. Stort plus var en mysig fika-stund med en helt fantastisk vän, R. Gracias!
Skönt att jag kan ta tag i min skalle denna veckan, känner mig helt nerdrogad av headache. Haha! Drama queen.
Sluttjatat.

Headern & bakgrunden är nyfödda i bloggen. Självaste bloggerskan blev nöjd, blev läsarna? Jag tycker att den känns höstig på något sätt, trots att den är grå. Hösten är ju ändå färgglad!
Jag känner nerifrån tårna upp till hjärtat att denna veckan kommer bli bra.

Nu måste jag kissa ut allt té..
Farväl så länge!
snesträck NB

you better hurry up!

Meddelande till världen:
Jag måste komma på något att göra nu.
Smile!

8 mile

20 september . söndag .

 

Hey! Hoppas att ni alla hade en skön lördagskväll igår. Jag hade det bra bland mycket folk, mat, musik & spel. Vi sov bort tröttheten och åt frukosten framför "8 mile", hade inte sett den innan & jag hade ju verkligen missat något! Gillade den. HipHop är ju ändå soft.

 

Oinspererad som sjutton nu. Får göra något åt det. Bye!

 


shululu



Nu åker jag!
Hörs imorgon!
WIO!


thank god it's saturday!

Bild: 2008
Lördag, underbara lördag!

Visst är det en underbar dag!?
Solen strålar över hela denna stad och hjärtat sjunger inombords! Haha. Wonderful!

Jag har precis pressat in gårdagens kycklingsallad med dressing i min mun, ja okej jag behövde väl inte direkt pressa i maten, men ni vet... Det var gott iallafall! Har haft ännu en kamp med naglarna, men nu sitter det mucho finto på naglarna mina. Dom har ju lyckats växa till sig lite också. Jubel.

Strax ska jag börja göra iordning mig inför S's party, men innan dess ska jag sätta mig ute i solen ännu en stund.
Vad ska ni göra idag?
Puss


sista minuterna

Skyndar att skriva dagens sista inlägg innan minuterna trippar vidare till lördag.

23.55
Nostalgi -  Musik från "A Cinderella Story". Lyssnade alltid på det i yngre dagar. Well, jag är fortfarande ung med då var jag yngre. Jag är väldigt nöjd med både dagen & kvällen! Längtar tills imorn! *Hoppar upp i taket*
Även att jag träffar J i princip every day så känns det lika härligt att träffa honom varje gång, inte minst på en ledig dag! Ibland bara spricker jag av längtan... Sådär barnsligt mycket.

Ska ta en fet-skön dusch nu.
Natti♥

freaky friday



Ögonen börjar bli lite tyngre, jag börjar tröttna..
Men en fredagkväll ska vara så länge den varar. Wiiio!
Ser verkligen fram emot morgondagen, kommer bli en toppen-lördag.

Hallå eller. Jag tycker att min blogg är t-r-å-k-i-g på alla sätt.
Behöver piffa upp den lite, haha. Några idéer?
Hugs!

september


Bild från förra hösten

Åh idag har jag låtit mig njuta av höstvädret hela långa dagen. Jag har suttit ute & andats in den ljuva luften i mina lungor. Promenerat i solskenet och höstvärmen. Poetiskt.
Och fredagkvällar kommer alltid fortsätta vara favoriten. Kycklingsallad ska käkas och glass ska det njutas av ikväll. Idol på det!

Imorgon är det kalas!
Ha det finast, friends.

18

12.03

God förmiddag!

Ursäkta mig för dålig uppdatering men igår attackerades jag av migrän. Fick bli hämtad av syster på skolan och missade ännu fler lektioner - jag har inte tid med det. Åh jag orkar inte gå runt med denna smärta & detta illamåendet. Idag är jag lite bättre men huvudet är fortfarande tungt. Och vet ni? Ni ska få slippa läsa mina klagomål nu, för mitt liv är ju faktiskt väldigt underbart.

Disney Channel, Idol2009 & Drillbit Taylor fick bli gårdagens kvällsunderhållning för mig - det var skönt för själen att få skratta! Haha!

Det är segt att vara hemma och bara ta det lugnt nu eftersoma tt jag ahr gjort det så mycket den senaste tiden. Men jag ska sätta mig ute i solen snart & färga ansiktet lite.
Har inget vettigare att blogga om just nu, hörs!


mitt livs bästa halvår

Morning morning! Och så kom torsdag...

 

Vaknade upp med "dunk-dunk-"huvudvärk klockan 6.20. Det där äcklet borde ge upp & dra åt...skogen. Snälla, leave me alone. HEADACHE!

 

Happ. Jag pressade i mig en massa järn till frukost. Havrefras - Det är väl mycket järn i det?

17 september:

Bra dag

Jag & J fyller 6 månader tillsammans!

♥ En annan J fyller 17 för sjutton!

♥ Efter skolan ska jag fika med en finfin vän!

Bra? Mmmmm, så bra så bra!

 

Jag ska skriva mer om min kärlek & så senare idag. Men nu måste jag skynda mig iväg till tåget, för nu måste det för allt i världen komma ett tåg!!

Kärlek. NB


tacksamhet

2 års gammal bild - visst är den mysig?

Den mesta irritationen släppte när jag fick spendera lite kvällstid med min fina! Vad hade jag gjort utan mannen i mitt liv? ♥ Vi hade båda en onödig dag idag så vi fick klaga rejält mycket tillsammans & sen var det mesta frid & fröjd igen! Så det var dyrbar tid de sista timmarna på dagen..

Nu är jag fruktansvärt trött. & jag vill gärna fräscha upp mig med en dusch. På tal om det... Jag saknar sommaren. Otroligt. Jag saknar faktiskt att inte behöva duscha lika ofta, för när jag väl stod i duschen så kände man sig så fräsch efteråt. Nu känner man ingen större skillnad. Kan ju bero på att jag rör på mig så sällan också. Men idag har jag iallafall gått en hel del! Bra gjort utav mig.

Ciao. Godnatt.


känslomässigt utbrott

Äckel!

Huvudvärk. Magkramp. Läxor. Huvudvärk. Hunger. Försenade tåg & dålig trafik. 
H-u-v-u-d-v-ä-r-k.

Endel dagar vill man väl bara gråta sig igenom?
Men jag orkar inte det idag. Haha!

flashdance

Nu knakar & sprakar skrivaren för fullt för att få ut min läxa som jag precis gjort klart. Fy vad jag är duktig! Det gick bra hos tandläkaren och jag ska få en bett-skena på tisdag. Hoppas verkligen att huvudvärken släpper med den i munnen på nätterna. Det är ju inte direkt hälsosamt att gå runt med en värkande skalle 24/7.

Strax ska jag in till stan för att möta bästa J och så ska han hjälpa mig med min naturkunskaps-läxa eftersom jag har endel stora problem med den. Tror att det ska bli bra!

Imorgon firar vi ett helt halv-år tillsammans också! Hipp hurra för oss!Men vi ska försöka fira det nästa helg eftersom det är väldigt ont om tid för det nu.

Hörs senare!

 


studiedag

På min studiedag gör jag som jag borde - studerar. Musikproduktion och naturkunskap. Jag tycker att det är så svårt med naturkunskap när man ska sitta & läsa i en bok, jag har alltid haft rätt svårt för att läsa. Men jag får försöka tills jag bryter ihop. Haha! Aja..

Grymt skönt med sovmorgon, det älskar jag och det är så väldigt behövligt lite då & då, särskilt mitt i veckan.
Tummen upp.

Tummen ner
för min huvudvärk. "Ajeeen!"
Men tandläkaren ska göra något åt det; lägga i en grön geggamoja i käften på mig och fixa en bett-skena.
Ska vara där 13.30 och klockan är en halvtimma innan. Så nu ska jag dra av mig nattlinnet & dra på mig något mer fräscht.

See ya!

smärta

Kväll.

En smärtsam skalle säger mig att det är dags att koppla av & sova nu. Så det måste göras för min del! Jag har så ont & jag vet inte om tabletten jag nyss tog kommer dämpa den där känslan. Men kanske en gnutta sömn.

Denna veckan orkar jag inte gå & bli sjuk, jag har absolut inte tid med det. Och vem skulle ha tid att ta hand om mig? Nej, jag får inte bli sjuk. Snarare frisk! Jag har ju studiedag imorgon också för katten!

Dröm sött.


nu ska jag förklara en sak för er...

God tisdag!

Vilken dag alltså.
Fick mig en rejäl sovmorgon & på köpet en rejäl huvudvärk. "Aja" tänkte jag & vandrade till tågstationen iallafall för att komma till skolan.
"Men hallå tåget! Var är du?"

"Inte i Bankeryd iallafall..Mohahahaha!"
SKIT tänkte jag & gick i rask takt en bit för att bli upphämtad av A som körde mig till skolan.
På vägen dit fick jag reda på att sånglektionen var inställd & jag skulle alltså bara ha 2 timmars dans idag. Men huvudet sa ifrån & jag fick sätta mig bredvid & se på.

Tog en ipren, men det hjälpte inte. Så din lilla äckliga ipren-snubbe, du kan sluta tralla på din fula låt :(
Haha! Imorgon ska jag iallafall till tandläkaren & få en bett-skena som jag ska ha i munnen på nätterna & därmed slippa min dagliga huvudvärk. Det ser jag starkt fram emot!

Jag vill fortfarande ha glasögon utan styrka.

Dags att läsa naturkunskap. Vilket jag inte känner för det minsta.
Smack.

hejsan världen!

Tisdag .

Sovmorgon till klockan 10:30 - Underbart! Men jag vaknade med "dunk-dunk-huvudvärk" & det var ju inte direkt vad jag hade förväntat mig. Fast jag får skylla mig själv när jag inte äter tillräckligt med mat eller går & lägger mig i någorlunda god tid. Jaja, jag överlever nog den här dagen ändå. Jag har försökt stoppa i mig en rejäl frukost idag för jag ska ju dansa i 2 timmar, sen sjunga 1,5 timma. Skön dag, men det kommer bli "flås-flås" på dansen.
Ingen träning skadar min kropp efter den här sommaren. Haha!

Nu måste jag kuta uppåt & göra iordning mig för dansen.
C ya!

irriterande

God(för sen)kväll!

Grejen är den att jag är jätte trött. Men bara för att jag är perfektionist på några specifika områden & inte kan släppa saker förrän det är ja, perfekt, så sitter jag & bloggar medans jag väntar på att nagellacket ska torka. Jag är trött på ordet. Fingerfärgerna. Better. Men fy katten va fult det lät. Shit the same shit. (Natalie?)
Till och med utsvulten är jag vettni. Och lite sugen på godis. Nej nej.. Lev i din fantasi du onda tanke. Skratt skratt. Nej, jag skrattar inte för jag är så trött & behöver mat och framför allt té.

BTW. - Jag irriterar mig på att det finns så väääääldigt mycket bloggar nu för tin. Haha, och jag är bara en i den här röran. Och vilka läser min blogg? Är min blogg ens bra?
Hehehehehehehehehehehhehehehehehhehe.

Who cares?
Klockan är 23:21. Euuuuf..
Té&Mackor. Moushi♥

En annan grej är den att jag behöver ett jobb. Behöver inte vill ha. Eller ett jobb behöver jag la inte heller, inte för min hälsas skull. Men pengarna. Osch! Så ytlig jag är nu, bara tänker på pengar.
Mmmm.. Ikväll gör jag det. Mat & pengar.

Läser du fortfarande så måste du älska mig riktigt mycket för detta är så tråkigt att jag.........ZzzzZzzzZzzzZZzzz.



good girl

Trött, tröttare,tröttast

Euf...
Vilken nagellack-dag!
Här kommer ett litet videoklipp som ska försöka beskriva min dag lite smått & gott.
(Jag pekar inte finger när jag ska visa nagellacket;)



Och om du undrar varför jag pratar helt crazy så är svaret: därför att
jag kan aldrig snacka normalt framför kameror.
Godinatti!

skäggig man

Här sitter jag & min skäggiga man i skolan,
men nu gick han & rakade sig så pytte-lilla V sitter bredvid mig. Puss på hennes kinder:) 


nytt hopp

Idag vill jag lyckas!

inget bloggande



Här är videon som skulle upp igår!
Segt.
Ursäkta mig men idag orkar jag inte blogga.
(Om inte dagen blir bättre)
Hörs imorn!

!

video-klipp kommer snart!

gäster på g

Strax kommer en cool kille & en cool tjej hem till mitt hem. Så jag måste sätta igång och bakelilaka. Fast.. bra att jag inte ens har handlat än. H-a-h-a-h-a-h-a-haaa!

Hinner la inte så mycket mer right now.

Haf a goot saturday-kwell.

:)


lördags-film


hejon fejon fallerallera!

Hejsan lördags-barn!

Idag:
Vaknade jag 11:30. Diggar att sova länge.
Men jag känner mig sur & irriterad. I don't know why.
Ska försöka muntra upp mig själv med en lång-promenad..

Hörs senare när bruden är på bättre humör! ;)




release me




Hade jag vart er ikväll & lika trött som jag är nu så skulle jag inte lagt märke till mina målade naglar.
Men som jag precis avslöjade - de är nymålade i rosa & lila.
Inte direkt checkt men lite roligt sådära.
Jag är verkligen trött nu. Super mega tired!
Så vet ni att jag ska trampa uppåt nu & sova tills jag vaknar av de vanliga lördags-ljuden.
Imorgon måste jag röra på mig också för tusen katter!


Godnatt!

baggarna

Tycker att Laila & Anders Bagge är så himla sköna!

 

Fredagskvällar är favvo.

Chill!

Nu ska jag spela gitarr, sjunga eller måla naglarna. Puss!

 


då hjärnan inte kopplar

..Fredag eftermiddag.


Ni vet själva hur det är. Huvudet är liksom påfyllt av allt som vart under veckan & till slut tar det stopp & så får kan man inte tänka. Inte ens tänka tanken på att tänka. När hjärnan ändå är oaktiv så smattrar allt ner på golvet, och så börjar man om igen på dagen-som-man-inte-nämner-en-fredag. Mmmmmm....dag. ? Gissa ?


Jag är tacksam för lediga dagar! För mat, för sött, för skön gemenskap. Ni borde glädja er!

God fredag!

11 september

Morning!

 

Efter en god natts sömn, ska jag strax bege mig till andra sidan sjön - till skolan. Där bjuds det på tre sköna lektioner vad namn: Gehör&Musiklära, Estetisk Verksamhet & Rörlig Bild. Sen var det visst så att vi skulle till muséet idag. Betyder alltså att vi slutar senare än vanligt. Så otajmat. Jag menar hallå, det är fredag lilla vännen.


Men så är det när de vuxna får styra & ställa. Snart är det min generations tur! Då ni!
Får se vad kvällen har för planer. Oh yeah, we'll see.


Hörreni, ha en skön fredag nu! Och var glada för det fina vädret!
¡Ciao!


saknar en kram

Hej världen!

Jag tycker att alla ska kramas mer. Här får ni ena redi't saft'i kram av mig - *KRAM*


En kram ger dagen vingar. Mycket annat likaså!

 

♥ .... Mössa Kopp té Nybakad kaka Skön låt Kyss från J Gulligt meddelande Härlig bild Hemmakväll Bra film Choklad Höst-solen Barn Annorlunda människor Överraskningar Födelsedagar Filt Varm dusch Göra kort Sy Måla konstiga figurer Skriva Sjunga .... ♥


Detta uppskattas utav mig! När jag tänker på det går glädjeruset genom hela kroppen, från tå till topp & jag slappnar av & börjar genast pladdra om alla idéer jag har! Ofta blir dom inte av, men faktiskt så spelar det ingen roll ibland, om jag bara får sitta & tänka & drömma om det så är jag lycklig!

 

Tänk på något som du uppskattar högt! Och tänk dig att en riktigt gó vän gör detta för dig!

Visst blir man glad!? Det blir man!

Men tänk dig att du gör något som du vet att din vän, pojkvän/flickvän, mamma, pappa, syster eller bror uppskattar sådär extra mycket! Tveka inte, gör't! Man blir liksom överlycklig!

 

*Skutt i luften*

 

Och nu saknar jag en kram från min J!


Nu ska jag springa in i duschen. Sen får vi se vad kvällen erbjuder.

Aldrig kan man veta säkert. En överraskning kanske?

Godnatt-kram! ♥


tummen upp



Hej i sköna höst-dag!

Visst är vädret så att man tar ett skutt upp i luften?
Känslan, värmen, kläderna.
Känslan av att snart har vi gjort oss förtjänta av en riktigt gó helg!
Njut, mina vänner!

Jag gillar hösten rejält. Dagar som dessa, det är höst på hög nivå.
Nu ska det mysas!

Skoldagen har vart helt okej, inte direkt ansträngande, och då passar det bäst för mig.
Jag tog en sväng förbi skolsystern idag för att kolla upp någon konstig "böld" jag fått på ryggen,
sen snackade vi om min eländiga huvudvärk som tittar förbi några timmar varje dag, haha!
Så nu är det dags att ta tag i det. *Gnisslar tänder*

After school:
Jag hoppade på bussen & drog mig ner till stadens hörn och småhandlade lite mys. ♥
Hihi.

Mina naglar vill bli målade!!!
Vilken färg?
Rosa - Gulligt.
Lila - Höstigt & passar min mössa.
Blått - Nej!
Svart - För "hårt"
Heheeee.. Lila i think!

Nejen ni..
Dags att dra sig åt andra håll!

Ta hand om er!
Kram





hey dude

Hej hoppla!

Ett snabb-inlägg innan musikproduktionen sätter fart. Typ nu!
Puss

back to you again

22.16

En obeskrivlig trötthet väller över mig...
Måste ta en dusch innan jag sover in morgondagen.
Torsdag!
Tack käre Gud att denna veckan har gått fort.

Bättre uppdatering måste det bli.
Visst?

Godnatt vänner ♥

step on you


Hej på alla världens språk!

Min dag har vart - h.e.a.d.a.c.h.e.
Jag är trots allt kvinna.
Den ursäkten håller alltid! 
Tack ♥ för att du står ut med mig!

Nu kokar té't.
Yee.
Och jag sitter här med stora svarta tröjan
& lila mys-mössan på håret.

Moushiii...

Ey. Idol 2009 - NU!
RabarberGrädde.

Pussen!

bombay dreams

Hej i höstens sken

Dagen har tillbringats - endast hemma. I halv sjukdom, Kung Fu-Panda, godis, 2 sjuka systrar, té & mys. Jag är liksom sådär... "Halv-varm" ? Inte sjuk, men absolut inte frisk. Onödigt då egentligen. Hur som helst så var jag hemma från skolan idag eftersom att jag bara hade dans (2-timmars-pass!!!) & sång, så min kropp skulle ändå inte klarat av den pressen.

Jag har fått mer insperation till korten nu & har nya idéer & en bra affärsplan. Tänker satsa...
Så snart ska jag handla in nytt material. Goodi Goodi..

Nu måste jag ge kroppen endel frisk luft.
And i'm gonna lay down my burdens!

Tjohej!
Indien. ♥


keep a secret

Ni har märkt det. Jag vill tillbaks. Jag vill dit.
Leva bland kulturen, barnen, verkligheten.
Så jordnära.

Jag vill ut, upptäcka. Skapa nya tankar!
Få nya erfarenheter, nya upplevelser.
Jag vill ha nya historier att berätta.

Jag vill. Räcker det?

walk away







Ayiesha Woods


longing

18.58

Efter skolan drog jag & min fina till A6 centrum och hem fick jag med mig: Jeans-tajts & en lila mössa från Vero Moda, rosa, mönstrade örhängen från Ur&Penn och Té - RABARBER & GRÄDDE från Kahl's kaffe. Mmmmm...

Höstigt.

Idag längtar jag...
Jag längtar till Indien. Människorna. Kulturen. Musiken. Maten. Klimatet. Marknaderna. Kaoset. Operfekta. Levande. Wow! Jag behöver ta en sväng dit snart. Följer ni med eller?

Ibland orkar man väl bara inte vänta på saker. Och det är så mycket man vill göra hela tiden. Och nu vill jag dit, till Indien.

Namaste!

 

 


måndag morgon

Måndagsmornar ligger ändå inte högst upp på listan!

Det är en ganska lång dag i skolan idag & jag är svintrött. Jag ska säga er att jag nästan stod & somnade i duschen förut. Det var jobbigt. *Gäsp*

Som sagt, jag bakade i lördags till familjen & J så här har ni receptet på mina egna kladd-muffins/cupcakes:

Natalie’s egna kladdmuffins
12-16 portioner

Du behöver:

100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
200 g marabou
175 g vit blockchoklad
Strössel
Karamellfärg
Kakformer

Gör såhär:

1. Sätt på ugnen på 175 grader
2. Smält smöret
3. Vispa ägg & socker
4. Häll i alla torra ingredienser i en burk & vispa
5. Blanda de torra ingredienserna med socker- & äggsmeten & häll i det smälta smöret
6. Vispa noggrant
7. Häll i smeten i kakformer & se till att det blir ungefär lika mycket i varje
8. Dela marabouchokladen i bitar & lägg en bit i varje form
9. Ställ in i ugnen i 20-25 minuter
10. Smält vit choklad (Häll i karamellfärg)
11. Lägg ett tjockt lager på varje muffin
12. Häll på pärlsocker
13. Låt stelna

Hoppas det smakar!♥

 


mys-helg!


God söndags-eftermiddag i alla hem!

Jag ska så småningom försöka få upp bilderna på mina festliga kladd-muffins som jag bakade igår till familjen & J. Det blev verkligen en lyckad kväll! God mat som jag & mamma lagade - Kycklingspett med jordnötsdip. Och som sagt - Natalie's egna kladd-muffins. ♥ Och inte la man sig hungrig...

Idag gör jag inget lamare än att inte göra någonting, men sånna dagar är bra att ha då & då i livet.
Nu ska jag checka lite kläder här på internet & se om jag hittar något som jag kan köpa.
Bye Bye!

rosa lördag

Äntligen lördag!

Här sitter en glad tjej & sjunger till "You lift me up" som spelas i iTunes! Idag känns livet extra gott - Det är lördag, jag ska få det fint i mitt rum, jag ska laga utsökt mat & jag ska baka mys-fika. Och bäst av allt - Älsklings J kommer hit! Vad mer kan man önska?

Nu ska jag skriva ett eget recept på fikat jag ska göra. Kanske hamnar här senare, ja det vet man aldrig!

Kärlek! ♥

 

 


fredagstrött

Fredagströttheten slår nog ändå alla andra. Jag menar på ett skönt sätt.
Mmmmm.. Me like.
Vet ni, jag är för trött för att skriva nu. Ska försöka hitta till insperations-källan imorgon.
Hoppas att erat fredags-mys har vart lyckat!

See you. ♥

The Dream feat. Rihanna - Livin' A Lie

Bland favoriterna just nu.


dagar då man bara inte orkar

Bild: En favorit-bild på lillasyster Michelle som jag tog för ett par år sen.

Onsdag

En sånn dag som jag har haft idag, tror jag att alla har lite då & då. En dag då man inte förstår någonting som undervisas i skolan, man är bara sådär "nu-lägger-jag-mig-på-bänken-och-sover-trött", man har ont lite här & var och det känns som att hela världen går emot en. Sånna dagar har man helt enkelt, och sådan var min dag idag. Men det finns gott med hopp till morgondagen! *TUMMEN UPP*

Men nu ni, allihopa.
Sov gott, natti natt.

, nat(t)alie

 


plågsam trötthet


Goder afton!

Tröttheten som beskrevs så noggrant här i bloggen i morse, den vägrar lämna mig. Man bah: "Hallå, stick här ifrån! Låt mig vara ifred!" Och så hör man ett hånande skratt tillbaka - ekande & hotfullt. Tills natten har lagt sig...
Jo tack, jag är nog allt lite dramatisk.

Dagen i all ära:
Hej September,hej höst (!) - först & främst. Om hösten nu ska komma & våld-gästa bara sådär så är den välkommen med en kopp té & mängder av choklad i sin högra hand & ingen stress i den vänstra. Tusen tack för det!

En skoldag passerade. Första lektionen var jag lat. Andra, som var dans & gestaltning gick det inte att vara lat på. Jag & "någon annan" kände väl att vi inte var bland topp 5, eller topp 10, i gruppen precis. Men vi gjorde vårt bästa & det gav smärta i både kropp & själ. Hehehe, nejrå. Klumpeduns.
Sen körde trion sitt race i 1,5 timma med L. Det nynnades på både "To my Father's hand" - MaJoy & "I Wish" - Stevie Wonder. Med stämmor & piano. Det blev bra, men tröttheten satte spår i både rösten & brösten... Nej. Rösten & skallen, hjärnan. Ni hajar grejen?

Två fina vänner möttes upp i stan, M & J. J som jag inte har träffat på 2 år, det var härligt att träffa tjejen! Tack vänner för gott fika & gott snack. ♥

Vet ni, jag är trött som katten nu. Borde kanske testa sova "fladdermus-style" inatt? Eller så sover jag "Natalie-style" vilket betyder: Ligga stilla som en sten & gnissla tänder. Ja, du läste rätt. JA, jag gnisslar tänder. JAA, jag ska kolla upp det. Hah!

Duscha först!
Natti natt.



första

Morning morning!

Klockan 7:30 sjöng Carola "Do re mi" för mig. Men jag tryckte av henne - om & om igen. Tills klockan 8:00 & då bad jag henne hålla tyst för dagen. Men då var jag även tvungen att pallra mig upp ur sängen, vilket var plågsamt denna morgon. Vanligtvis är jag inte så överdrivet trött om mornarna, men idag. Det var inte en pigg & alert flicka som släpade sig till badrummet. Jag dränkte ansiktet med kallt vatten & nu har jag ätit en hyfsat rejäl frukost, så jag är ju vaken iallafall... Tror jag.

Inatt drömde jag en konstig dröm. Vi hade fått ett till syskon, som började prata efter bara någon dag. Jag, mamma, Filip & de 2 minsta åkte bil och skulle parkera precis vid världens stup där havet låg & väntade för den som ville bada. Det ville tydligen våran bil. Vi dök i direkt. Haha! Det häftiga var ju att vi kom upp hur snabbt som helst därifrån, och bilen med. Drömmar är allt inte å leka med!

nu väntar Grafisk Kommunikation, Dans/Gestaltning & Sång på andra sidan Vättern.

Hoppas att ni får en underbar dag allesammans,

ses! K-R-A-M


RSS 2.0