oh i'm so sick..En gång i månaden vill jag bara va en äcklig kille...
Äcklig var ju att ta i. Men en kille iallafall. Ni ser ju själva hur glad jag ser ut på bilden.. Ehm.
Ehm. Var ser ni glädjen? I håret? Aa. Lockigt är ändå mys...

Pys. / N

God natt!


hej världen!


Lördagar är sköna, softa & extremt lata i mitt fall. Man sover länge, äter frukost länge, softar länge innan man tar tag i städningen. Men den är iallafall påbörjad där uppe. Mamma & pappa sliter för fullt uppe på mitt rum för att få upp fondväggen - det är inte enkelt. Och jag är glad att jag slipper göra det för hade jag gjort det hade jag gett upp innan jag ens hade börjat. Helt säkert! Igår var jag på IKEA & valde ut allt de jag ska ha i rummet och min oro över att pengarna inte skulle räcka försvann när jag räknat ut priset - Det blir pengar över så jag kan göra rummet ännu mysigare! Så jag satt på bussen på vägen hem med ett stor smile, en kurrande mage & huvudvärk.

Men mys kommer det bli♥Hoppas ni alla får en skön lördag!
TAKE CARE, N


flintastekFy skeeetans vad jag är trött. Somnar framför datorn om jag inte går & lägger mig inom 5 minuter.
Uuuuh. Markus & jag pratade om mat i 2 timmar idag. Hungriga är bara förnamnet. Vad ska då efternamnet vara lix?

Aja. Jag är bäst för jag har pluggat.
Du är sämst för du har inte köpt flintastek eller kycklingfilé till mig idag..

*Slem*
/ N.

Uuuh va jag är trött

TRÖÖÖÖÖTT från morgon till kväll. Längtar inte till dom 2 första lektionerna imorgon. Inte det minsta. Särskilt inte när jag ligger efter som en idjuuut. *Men jag lever ju livet*
Idag har jag oroat mig lite för vissa saker när det gäller mitt rum,
men det ordnar Natalie-fixarN.

Nu ska jag sövas..
/ N.

arab4 dagars rent tråk.
Jag har verkligen vart helt uttråkad sen i lördags nu. Apa! Idag har jag suttit framför den här skärmen hela dagen & snackat med folk från olika länder, det var iförsig ganska roligt. Och så har jag gett mig själv två försök att poppa popcorn i en kastrull & första försöket blev bränt & mycket rökt, andra blev en stor skål fylld av extremly salta popcorn.
Så gick jag runt i huset som någon slags luffare och käkade popcorn, kollade på när pappa målade mitt snyggelisnygga rum. De kommer bli daaark. Uuuuh!

MÅSTE börja TRÄNA!
pusssssee ♥
, natalie

Life's 2 short 2 waste 1 day!

Man kan ju ställa sig frågan varför jag skriver så sällan - Till och med jag börjar undra det nu. Men för att få det att låta enkelt så kan man väl säga att jag, som vanligt, inte har haft någon som helst insperation till det. Men kanske är det så att ikväll är den stora kvällen för min insperation att komma tillbaka & slå igenom... Hoppas är aldrig fel må jag säga.
Nu händer det under & mirakler i mitt rum och jag kommer gråta av glädje när jag tror att jag är i Indien när jag kliver in. På tal om Indien, för exakt 1 år sen idag satt jag & Cornelia på planet påväg till det där stället.

2008 - vart tog du vägen?

HV71 - sämst&ointressant. TACK.

Från vår till vinter - sämre & ännu mer ointressant. VARSÅGOD.

Nu när jag sitter här och skriver så slog det mig att ni måste ha saknat mina ord. Inte sant?
Men kära vänner, jag är tillbaka!♥

Denna veckan ser jag till att komma i form, sluta äta skit & börja träna.
OOOH, good luck my dear.
, natalie


sunday bloody sunday

GAOUD MEEJDAG!
Jag,pappa & mami har precis vart ute och gått en lång promenad på landet. Jag hade skoskav så jag fick gå med bara strumpor ett tag, fast jag hade ju kläder på mig också såklart. Helgen är för kort, det är jag nog inte ensam om att tycka?
Igår kväll var jag hemma hos Hille Hilda i Habo tillsammans med Vic,Kamilla,Stina,Kajsa,Lillie & Jonna. Vi åt tacopaj, kollade på melodifestivalen och var ute & skuttade runt med Göteborskan som inte ville lämna oss.

Melodifestivalen ger vi inga kommentarer i år.

Nu ska jag dricka te & kolla på Step up 2 the street.
YO! , Natalie


Aaaaah!!!!

Aaaaaah!!!!! Nu är jag trött.

ett lördags-klipp!
och veckan går mot sitt slut, än en gång

- Det känns alltid extra skönt när veckan håller på att ta slut, men man vet att om 2 dagar så fasar man för att veckan börjar snart igen. Haha! Tänk om varje dag skulle kännas lika underbar!? Fast, då hade det inte vart lika speciellt när helgen kom. Och det är ju den "specialitén" man vill känna! Och våren är på ingång det känns inte dåligt det. Eller vad säger du Vickis? Gungan nästa?;)

Ska väl ta mig en sovstund strax!
Önska mig lycka till med allt plugg nu för jag har för mycket att göra, men nej.. Det finns dom som har det mycket värre - dom flesta så jag ska absolut inte klaga.
Puss på dig & puss på mig , Natalie

life is beautiful...


onsdag är inte min favoritdag

...Som rubriken säger. Så sant så sant. Kan det bero på att på onsdagar är jag tvungen att åka buss in till skolan, vilket tar ca 40-45 minuter längre tid än tåg? Efter idrotten är jag trött & hungrig och vill bara hem och sova, men då måste jag in till stan och jobba. Jippie yo, Jippie yey! NEJ!
MEN Natalie Bengtsson kämpar som vanligt på!
Från och med i morgon är jag en GRUPP B:are, Jippie yo, Jippie yey! JA!

Tack för mig, tjohej!
/ hon som rimmar så bra


tisda' är här,tisda' är här, har ni sett att tisda' är här? tralalaa! och i vårt glada gäng har vi tisda' me oss,har ni sett att tisda' är här?

T    I    S    D    A                    G!
Nu åker jag & SisJ till skolan med tha big car.
Ciaopuss, nanani

ascoolJag är ju ascool!
Till och med i detta väder, eller "så kallade" väder. Ascool i alla väder helt enkelt. Eller... "Så kallade" väder. Ja, knepigt & krångligt. Nu har Natalie B blivit en GRUPP B:are vilket känns skönt i hjärtat. ♥
Nu hade jag tänkt att gå över till denna bloggen istället, alltså för stunden. Inte förever.
Sen ska jag upp till mitt skabb-rum & ta ut alla saker där, puss puss puss svejs.
, den ascoola

RSS 2.0