solen skiner & jag är hes

Lite blandade känslor här - Både lite jobbiga & väldigt sköna. Underbart med strålande sol & lördag, mindre underbart med en rinnande näsa & en röst som inte håller till att sjunga & knappt prata. Inte visste jag att jag var så hes! Det första ljudet min röst gav ut var självklart sång, men då sprack det ju redan i första tonen. "Aha, är jag så hes!" Sa jag & lät som en kråka.
Men så är det med det, förkyldningen har satt sig på rösten. Ja, rösten, inte i.

MEN SOM SAGT: Solen skiner för fullt där ute idag & då ska jag & Sandy ta en promenad...
Lycka till med dagen!


mitt hjärta slår för fredag kvällar

Aaaaaaah det säger jag er allt - fredagkvällar i hjärtat mitt. Det är ju härligt när man bara får äta tacos, frukt & annat gott och stirra in i burken när nyblivna par dansar omkring. Jag syftar självklart på Leila & Nicklas. inte för att dom dansade tillsammans.. Men ni förstår vad jag är ute efter att säga. Orden sluddrar för mig som vanligt, nej inte som vanligt. Men som väldigt ofta. Sandy & Kalle har för övrigt fått lära känna varandra lite idag, det var speciellt och Michelle var ju livrädd att Sandy skulle döda Kalle, men snälla lilla gumman, hon gillar honom. Det vet vi alla...

Tack familjen & mig själv för kvällen.. ♥
Kramar&Kärlek från Natalie
natalie's sick

Just exakt nu skickades ett tråkigt "Are you intrested"-mail till mig! Och därmed är jag tillbaka till bloggen, får se hur det går. Börjar sakta men säkert.
Idag har jag rätt att vara stolt över mig själv - jag har storstädat hela köket åt mamma, det tog 2,5 timma ungefär. Och jag är så stolt över att jag gjorde det utan att bli tillfrågad, jag är bäst helt enkelt. Inte för att skryta, men så är det.
Har vart sjuk i en vecka nu ungefär & det är ju 4:e gången jag är sjuk i år. Superb Natalie, eller inte.

Idag har jag gosat med får nya familjemedlem, Kalle Kanin, framför HAPPY FEET! *MYS*
För övrigt så ska jag nu gå & äta kvällsmat med tha family B.

Have it nice! ( haha )
/ nanani
medinlevelse.blogg.se


come back?

ABOW de var länge sen jag skrev! Men brushan, softa. Jag lever!

kärlek


en liten gulligull-filmLil'Sis & Big'Sis gjorde en liten film!

RSS 2.0