sol & bad varje dá

Skönt att man får sova så länge man vill nu för tiden! Och man får göra vad man vill med dagarna. I alla fall jag - Som inte har något jobb (TACK & LOV), så jag kan ta dagen i mina händer & forma den precis hur jag vill, det är lyx!
Men snart börjar veckorna då jag inte kommer va hemma & ligga på trädgården & sola - utan på olika stränder!
Först åker jag till Kalmar-Öland, Åhus-Trelleborg, Öland igen, och så ska jag klämma in Alingsås någon stans med! Det ska bli så skönt att åka iväg lite...

Nu måste jag äta frukost,
TAKE CARE!
, natalie

Bild: Gatubarn i Calcutta, Indien. 2008.

lycka!



Bild: Från Calcutta, Indien 2008.

Livet har sina goda stunder

Dagarna fortsätter med sol, bad & kärlek! Joseph kom till oss igår, vi drog till badet med Michelle & Lucas och var där ett ganska bra tag. Lille Lucas är för söt när han ska simma under vattnet med sina armpuffar; Eftersom dom lyfter honom så ligger han bara på vattenytan & kollar ner i vattnet. Han sprattlar med ben & armar och det tar lång tid innan han kommer någonstans. Sen kommer han upp, jätte stolt över att ha simmat under vattnet! Ett gott skratt förlänger livet - skulle han simma så i en timma skulle vi alla leva minst 150 år! Haha! Bästa Lucas & Michelle, älskar dom så mycket!

På kvällen tog jag & Joseph en promenix till affären, handlade massa gott & gick och satte oss vid solnedgången vid Domsands-piren & satt där tills natten. Det var ljuvligt, mysigt, romanstiskt, fantastiskt & härligt! Haha, all lycka på samma gång! ♥

Idag har vi badat i vår lilla pool hela förmiddagen! Sen åkte jag & J in till stan, köpte glass & satte oss vid piren. Sen mötte vi Cornelia & Vea, gick till Rådhusparken där jag & J badade i fontänen...Det var skönt i den stekande hettan!
Sen mötte vi J's killkompisar & dom hoppade i hamnkanalen - galna men härliga killar!
Hade jag haft badkläder med mig hade jag hoppat i med dom, men jag hade en jeanskjol & ett fint linne så det kändes lite olämpligt för min del! Men sen stack vi till Vätterstranden och badade - där badade jag med kläder!

När jag kom hem väntade mamma & pappa som precis kommit hem från sin helg i Falkenberg där de firade sin 20-årsdag! (20 år gifta, wooo!!) Och hela familjen myste med kall coca-cola, melon, jordgubbar & chips! Det är familjen Bengtsson-sommar det! Like it! Love it!

Nu måste jag slita mig här ifrån everyhopa!
Hoppas ni har det gott i solen! Har ni det?
Take Care, CIAO!

, Natalie



ett evigt sommarlov

Tänk om livet hade vart ett evigt sommarlov, och att man aldrig kunde sluta njuta av det! Haha, vilken drömvärld jag lever i!

IDAG: Joseph (♥) kommer hit, vi går med Mille & Lulle till badet och har en grymt skön dag tillsammans! Life is fantastic!
En väldigt dålig natts sömn, men jag är pigg ändå...

Njut av livet nu, vänner.
Ta hand om er,
Natalie


*suckar*

Ibland så...
...tål jag inte mig själv bara!


Skärp dig, Natalie!


fredagsmys



FREDAG - fredagsmys

Jag steker huden i solen hela dagarna nu för tiden, med "Modell-Sommar" i handen. Den är bra, och tack gode Gud att jag inte är fotomodell. Kom tillbaka från badet för en liten stund sen, jag simmade 1000 meter idag, sen solade jag mig torr. Nu är jag ensam hemma - de andra är på stranden, träningen eller stallet. Ikväll blir det grillning med familjen, och den maten kommer sitta bra i magen eftersom det lär dröja ett tag innan den är klar.

Igår kom Cornelia hit - vi gick ner till Domsand, rätt sent, och såg hur himlen målades i olika nyanser av blått, oranget, rosa & gult, och hur de kalla vågarna slog mot de stora stenarna. Det var vackert, ljuvligt. Vi pratade, mycket. Om allt mellan himmel & jord. Skönt med sånna vänner! Sen tog vi en skön promenad i den svala sommarluften, kom hem & la oss på studsmattan & beundrade rymdens diamanter. Stjärnorna.


Bild: från Domsand igår-kväll.


Fantastiskt!

Nu ska jag ut & sätta mig i vår sköna solstol & fortsätta läsa. (Modell-Sommar: Paulina Porizkova)
Ha en skön kväll vänner!

, Natalie

wonderful

Har upptäckt i min blogg att jag lägger ut för lite bilder. Och eftersom jag inte har mobilen på mig just nu så lägger jag in bilder senare. Så var förväntansfulla! Jag tror att jag ska åka och simma om en stund på badet. Det behöver min kropp!

C YA LATER!
, natalie

Vila i Frid
Michael Jackson (F)

längtar efter dig



Längtar efter dig, min Älskade...


, natalie

what wonderful world



Ännu en dag i solsken, och än en gång allihopa: Ta vara på dagarna!
För mig blir det sol & bad för tredje dagen i rad, men jag lider inte av att göra samma sak hela tiden!
För säg mig - vad är bättre än att få sola & bada hela dagarna? Det finns inte så mycket att tillägga va?

Jag får ta en bok i handen & lägga mig & läsa i gräset.. Men ingen av böckerna jag lånade på biblioteket var särskilt bra.
(Shantaram, Sanningen om diamanter & Modellsommar) Så idag får jag hitta en ny bok att läsa!

Folk vill att jag ska med på bio ikväll, men det är ju så att mina pengar räcker inte till så mycket mer än det jag måste spara till just nu. Och som jag inte nämnt så har jag inget städ-jobb längre eftersom kontoret ska flytta neråt i Småland. Så nu får jag leva på... Kärlek helt enkelt! Det gör faktiskt inte så mycket att jag inte har något jobb för tillfället - Jag är fortfarande ung & behöver njuta av livet, jag klarar ju mig ändå liksom.

Nu behövs visst sängen bäddas!
Hoppas ni har en skön dag friends..
Take Care everyhopa!
LOVE, natalie

partyshoes

En vän till familjen & hennes syster har öppnat enn skoshop på internet!
Dom säljer jätte fina skor till bra pris!

Ta en titt!

partyshoes.se

Take care!
, natalie

Sen sommarkväll

Det här blir en ny rutin - sola & bada hela dagen, dricka té i kärlekskoppen (som Joseph köpte till mig på Liseberg i lördags♥) & fortsätta skriva på min roman.
Älskar livet!

En händelse från dagen:
Jag låg & solade på trädgården då Lucas kom, nybadad & blå om läpparna, invirad i en handduk.
Jag sa: "Visst är livet gött, Lucas?"
Han stog där, så nöjd över allt och log: "Aa!"
Jag: "Jag längtar tills du & jag ska göra något mysigt en dag!" (Vi har planerat en liten mysig tripp till stan en dag)
Han: "Jag med! Och jag längtar tills hela familjen kan göra något mysigt tillsammans..."
Jag: "Aa, jag med! Vad vill du att vi ska göra tillsammans då?"
Han: "Handla kläder, fika och så..."



, Natalie

give me insperation

Jag känner en viss oinsperation till bloggen.

jag njuter av livet & friheten!

Sol, bad, mat, gemenskap & kärlek.
Natalie är mitt uppe i att njuta för fullt..
, N

tillbaka från lägret


bilder: från en vacker himmel på lägret vid lägerbålen en kväll

Nu är jag tillbaka från lägret igen! Eller, jag kom hem igår eftermiddag, men då var jag extremt trött för att blogga.
Jag har haft en fantastisk läger-vecka ute i naturen men härliga människor, god mat, vacker & skön natur, tältning, eld, lägerbål, fotboll, sång, gitarrspelande o.s.v... Allt var bara skönt & mysigt hela dagarna! Och självklart för att min Joseph var med! ♥

Jag har gått oduschad, klädd i stora, varma, smutsiga kläder hela dagarna, men ändå haft det jätte mysigt! Ja, vi har vart allmänt ofräscha helt enkelt. Så ett varmt, långt bad var skönare än vanligt igår.
Nu ska jag nog ut, eller nått...

Det är så fantastiskt med sommarlov! Ta vara på den!
Kram, Natalie

systers student 2009!

Idag var den stora dagen för syster J & många andra i denna stad, studentdagen. Det var härligt, blött, kallt & glatt!
Vi har firat med mycket mat, mycket gäster & tårta! En lyckad dag!

Nu är det sommarlov!♥

Jag hinner inte skriva mycket mer idag, jag är för trött & imorgon åker jag på läger!
Är tillbaka på onsdag/torsdag!
TAKE CARE!








dagens bästa bloggerska


Jo, det är jag, för det är bara jag av alla mina tillagda bloggar som uppdaterar idag. Nästan... Synd att jag inte kunde tillbringa den näst sista dagen för terminen med min klass i Stadsparken & klappa lamor, som andra. Eller få hälsa på gamla skolan & äta mexikanska kockens goda lasange. Istället fick jag vara hemma & må illa...
Men jag är inte plågad, jag njuter av att få gå på skolavslutning imorgon, och av att min syster tar studenten! (Fast en liten svag avundsjuka ligger & gnager inom mig, men så vet jag att jag inte skulle vara redo för arbetslivet nu!)

Detta skolår lägger jag bakom mig imorgon, för det har helt klart vart bland mina 2 sämsta. Haha! Men sådant är livet & sådan är jag! Och jag är skapt för att vara den jag är... Och så vidare. Du fattar poängen!

*Pustar ut* Kan inte förstå att syster J tar studenten imorgon. Det är overkligt! Men så är läget...Skönt för henne. Hon är värd det, hon har kämpat väldigt mycket ♥
Och lilla jag, 16(SNART 17)-åriga Natalie, får trösta mig med god mat & god tårta imorgon, och härliga människor i stora huset... En dag är det min tur!

FRÅN DET ANDRA TILL DET ENA & TVÄRTOM:
Endel har jag kunnat göra idag iallafall; blonderna håret (igen), det blev naturligt & glänsande! Och så har jag förberett det mesta inför lägret som börjar på lördag! Det ska bli så roligt & mysigt att få åka på läger igen, det var ett par år sen.
Sova i tält, bada, umgås med folk, laga mat och så vidare... Och det allra bästa är att Joseph & hans lill-familj ska med!♥

Läsåret 2008-2009's:

I hörlurarna: Mycket blandat! Mycket soft musik. Från hiphop, RnB & soul till Laleh's lustiga visor.
TV: För alltid... Disney Channel! Men inte mycket. Men annars: Idol2008, Let's Dance, Talang & Familjen Annorlunda!
Snacks: Lite för mycket...
Mat: Mycket tacos & mycket Kina!
 
Humör: Upp & ner från dag till dag. Mycket nytt i livet & stora förändringar, livsförändringar. Så det har vart både svårt & enkelt, glatt & sorgset, förvirrande & säkert.. o.s.v. Det har vart ett stort steg för mig att fatta många svåra beslut. Men det har lett till något helt fantastiskt & jag ångrar ingenting...Man kan säga att jag har haft ett PMS-år!
Sysselsättning: I höstas umgicks jag för det mesta med familjen, vilket var jätte mysigt och bra för mig. I början av detta året så spenderade jag mycket tid med "TEAM".& de allra senaste månaderna har jag mest varit med Joseph ♥
Prestation: Ska vi inte alltid se till den ljusa sidan? Men i ärlighet så har jag presterat riktigt bra på endel områden i livet, andra... Väldigt dåligt. Som till exempel i skolan & så... mot mina vänner, tror jag.
Färg: Många! Haha!

Kläder: Antingen jeans-tajts & en stort linne/en stor t-shirt (som det t.ex. skulle kunna stå "Använd kondom" på) eller bara stora, sköna softarkläder. I höstas hade jag min enormt stora mössa på mig 24/7.
Hår: Blont & rätt kort! Varierande i lockigt & platt!
Smink: oftast enkelt.

Hiss: JOSEPH! ♥
Diss: Skolan & förvirring. Om inte det nu är samma sak... *Blink blink*

Det är en (helt underbart fantastiskt skön & härlig) dag imorgon också!
See you guys! TACK för att du tog dig tid & läste!

, natalie

charlie bit my finger


Dagens inlägg.

godnatt-sång



India's song

india arie


klicka på bilden

India Arie är min underhållning för stunden. Och för stunden så mår jag inte bra, min mage snurrar runt, iallafall insidan, och som alla säger så är det insidan som räknas. Men jag ska bli bra tills på fredag, för då tar syster J studenten och på lördag åker jag på läger! Nu önskar jag en solig & varm sommar, annars sparkar jag sönder något!

Teatern idag var så bra! Tvåorna var helt fantastiska, jag förstår inte hur dom lyckades, men lyckades gjorde dom definitivt! Nu hoppas jag & förhoppningsvis alla andra i klassen också att vi blir lika bra... Minst lika bra.

Sådant är livet för stunden!
, Natalie



teater

 

onsdag,

Alla lektioner är slut nu, nu återstår de sista dagarna med MMP1. Idag - 2:ornas teater i stan, imorgon - utflykt i Stadsparken. Haha!
Måste kuta till bussen nu, ha en skön dag, vänner!
, Natalie

ghetto


bild från hemresan

måndag kväll,

Mina inlägg kommer alltid upp sådär jätte sent så dom blir lite halvt grammatiskt rätt. Igår skrev jag: "Och en stor plus i kanten..." Oj, det fick jag ändra på direkten när jag läste det i morse.
Lite stavfel är härligt!

Idag - som alla mina andra dagar - blev lite av en softardag för mig. I like it!
Jag älskar att vara lat. Eller nej, att vara soft! Softa genom livet liksom...
Tur att jag har en i mitt liv som är likadan.

Är detta helt klart för er eller kan ni fatta lika lite som jag fattar att det snart är sommarlov !?
Men... "SUNSHINE, where are you my dear?"

Sömnen kallar!
"NATALIE!"





hemma efter en helg i Skåne

Söndag kväll,

För en stund sen kom jag hem från en härlig helg i Skåne med Joseph & hans underbara lill-familj ♥ Det blev mycket skånska, folk, fika, , mat, fika, té, fika, té, bus, gemenskap & så var det dop! Hela helgen var fantastisk och ett väldigt stort plus i kanten blev Pernillas & mitt stora projekt att lära Joseph dricka té, nej inte bara dricka det, utan även bli totalt beroende av det! Åh det är örongodis för oss att höra honom säga: "Jag skulle faktiskt inte säga nej till en kopp té nu!", och om några veckor ska det låta såhär: "Pernilla/Natalie, om du inte sätter på té nu så kommer jag få pms!" Eller något i den stilen!

För er som inte har insett den stora meningen med att dricka té:
"Ni har missat en väldigt stor del av livet! Det är inte bara en varm dryck. Det är:
♥ smaken
♥ känslan
♥ gemenskap
♥ värmen
Alltså - helt fantastiskt & oemotståndlig! Ta chansen nu, man lever bara en gång!"

Bilder från helgen





Underbara människor!


Fler bilder finns på min bilddagbok: nataliesdays.bilddagboken.se
Nu är det dags för mig att sova,
hoppas att ni har haft en skön helg!

, natalie









jag drar min kos

God fredags middag!

Jag sitter här & dricker vaniljté, ♥ mmh. Utan té hade det inte vart mycket av mig.
Denna helgen blir härlig! Det blir "Skaune" med Joseph & hans lillfamilj, fantastiskt!
Nu har jag inte mycket mer att nämna än att OM EN VECKA ÄR SKOLAN ÖVER!!

freeedom!

, natalie


use one



USE ONE - yes!
Haha vilken komiskt bra tröja. Jag köpte den igår fast i andra färger. Idag när jag satt på trappen utanför skolan & solade la jag märke till den lilla rutan till höger och läste vad det stod: "Använd kondom" på 8 olika språk! Haha, underbart! Men jag skrattade & klassen skrattade med mig. Men visst är det bra reklam? Hahaha...
Komiskt.
Från Fashion Against AIDS , så kanske ni förstår lite mer. : )

Det var det jag hade att säga idag!
TAKE CARE ♥, natalie

RSS 2.0