Är jag verkligen vaken!?

Jag är obeskrivligt, farligt trött. Vill sova mest av allt i världen nu!
Men livet är hårt & jag måste gå i skolan klockan 8:30 på morgonen, vare sig jag vill det eller inte. Som sagt - LIVET ÄR HÅRT! Men jag är ändå glad för att jag ska få åka till Indien. Det är lycka i mitt hjärta!
Ha en fin dag, mina vänner. Kram / Natalie

Maybe I'm back!

Ska se till att snart komma tillbaka till bloggningen - någon som vill!?

dålig uppdatering, igen.

YO! Mitt humör har inte vart på topp för att jag ska orka blogga de senaste dagarna, ledsen, men det är så det är. Nu är jag trött, på allt. Så jag ska nog ta en liten PAUS från bloggen & göra om den lite så småning om. Sen kommer jag tillbaka när jag känner för det, och då hör jag av mig på något sätt.

Ta hand om er så länge♥


take me as i am


ändrat bloggen lite grand!

Jomen visst, denna veckan har ju inte vart något vidare, så den slänger jag i papperskorgen, nu! Vissa veckor är bara sådana, hoppas verkligen på en helt annorlunda nästa vecka, och veckan därpå, och resten av veckorna som kommer. Jag sitter här i min trötthet och lyssnar på Brooke Fraser, hon sjunger vackert.
Känns sjukt jobbigt med prov och inlämningsuppgifter till nästa vecka, verkligen jobbigt. Jag är skoltrött! Någon mer!?

Borde inte sitta vid datorn mer, så det ska jag inte. Borde klä på mig softish-kläderna.. Så det gör jag!

tröttheten sviker inte i första taget

- Såhär trött har jag nog inte varit på länge. Men "tjerleken har inga vingar", eller hur Hiltha? ♥ Idag skolkade typ halva klassen, med en liten aning överdrift. Men det var 8 stycken som inte var där på morgonen, sen kom 2 till i slutet av dagen. Riktigt dålig stil av våran klass, tycker jag. "/
Typ: "Jag-hoppar-över-de-2-första-lektionerna-så-att-jag-kan-känna-efter-vad-jag-känner-senare-och-om-jag-kan-gå-överhuvudtaget-klassen" nr 1.
AJA. Nanani & Hiltha var iallafall där.

"Jag tror jag har feber.."
/ Nanani♥

min trötthet är oslagbar

♥ Hej.
Idag är jag övertröttast.
Kör med softish-kläder hela veckan. Annars orkar jag ingenting.


en övertrött tjej på 16 somrar!

- Natalie, sängdags?
- Det lutar åt det hållet, ja!
- Men ta en dusch först, annars lär din säng börja ruttna.
- Ojojoj, vilken order från någon som tror hon "är" nått!
- Natalie, nu!!!

this is my life, NOT!
Detta är vad jag gör på dagarna,
och sånt alla mina kollegeblock är fulla av.

oh i'm so sick..5 november 2008, kl. 13:46
- Vaknade i illamående, sjukanmälde mig, sov, gick upp.
Och nu sitter jag och lyssnar på indisk musik youtube. Jag är trött, och konstig. Måste jobba ikväll också, fråga inte ens hur det känns. Jag känner egentligen för att ta en promenad, men har varken orken eller lusten att ta det steget, än.
Får se hur det blir senare.
Barnen har iallafall kommit hem nu, men jag har inte träffat dom. Vill äta, som vanligt.
Och, jag vill göra om min blogg totalt. Totaly INDISK! ♥ Take care!it's hard 2 live todayfjärde november tvåtusenåtta♥
*Mr. Whitelook öppnar ytterdörren och kliver in i skolan*
"Joseph, jag har bestämt mig för en sak.."
"Vadå?"
"Att jag ska få din mössa!"
"Okey!"
"Va? Får jag den?"
"Okey!"
"Allvarligt!?"
"Ja, jag köpte den på Ullared för 5:-.." (Och där sjönk min status?)
Och så var mössan min.
Mözzans mössa.

Är trött.bilder från Indien-kvällen yesterday!


en kväll från förr♥3 november 2008, en måndag var det här ja!
Anledningen till att jag har tagit den där bilden är att jag & Cornelia har pratat & upplevt minnen från förr hela kvällen. Att man var annorlunda då & att man har förändrats nu. Vi brukade alltid sitta på golvet i mitt eller hennes rum, dricka indian spice té & äta marabou digistive, och kolla på Bombay Dreams. Så det är nästan vad vi har gjort idag, förrutom kollat på filmen & suttit på golvet. Haha! Men åh. ♥ . Det var verkligen INDIEN tiden det, som jag verkligen saknar. Fast det behöver jag ju inte ens, för vi ska ju till Indien snart igen. Och denna gången behöver vi inte vänta i mer än 1 år. Utan vi åker på 2,5 månad. Och det kommer bli sådär helt stört underbart!

Nu ska jag sluta tjata om mina känslor.
Ha en mys-kväll! ♥

trötta ögonGod morgon
trötthet! Något säger mig: "Det här är bara början, Natalie, bara början.."
- Tack för dessa uppmuntrande ord!
Nemas problemas!
Såhär första dagen i skolan efter lovet går jag till 15:40, det är lite frustrerande tycker jag. Och att det börjar kl. 8:30, det blir alltså en lång dag man får utstå. Brukar träna efter skolan på måndagar, men ikväll ska jag & Cornelia prata Indien (m.m.) istället. Känns skönt, fast jag hade ju gärna invigt mina nya gympaskor som mamma & pappa kom hem med i lördags. Men det får bli på onsdag det!
- Blir det bra?
- Ooja!
Borde gå & fixa det sista innan jag åker. Snart går tåget, nämligen!
TAKE CARE!


dagen innan skolan börjarTöntbild?
- Inte alls, och det gör absolut ingenting.
Jag trivs i mitt rum, så det så! Och det är ju skönt det, hade vart illa om jag inte gjort det. Right?
Har kollat runt i min gamla blogg som jag inte ska nämna vid namn eftersom den är så ful nu. Dubbel, typ. Men jag måste säga att jag saknar gamla tider, men det är bara för att man inte märker den tiden man är i nu, det gör man sen. Om ett år eller så.
Dagen började som vanligt med att jag vaknade, vid 12:30 denna morgon. Sen minns jag inte vad jag gjorde, åt frukost antar jag. Sedan nördade jag nog en stund vid datorn, eller det gjorde jag inte alls. Kan ju inte gissa mig till, dåligt minne?
Men jag softade lite och så. Sen tog jag en skön promenad i vintersolen samtidigt som jag pratade i telefon med en viss Cornelia Nilsson. Och vi pratade om den underbara gamla tiden som vi saknar av ♥t.

Efter min lilla runda runt (den stora) dammen började jag sakta men säkert göra iordning mig för att träffa mina chicis på Österängen. Och några minuter innan jag skulle åka bokstavligen slängde jag mig i wok, sedan gick jag & mamma med raska steg ut till bilen & vi körde galet in till Juneporten. (Med en viss överdrift)

Kvällen blev mysig med Lana & Sandra, och nu sitter jag här & nördar. Snart blir det nog lite kvällsfika med min underbara familj ♥ :)
Ha en skön kväll, vänner!

en härlig söndag & sista dagen på lovet

 Sorg i ♥ - sista dagen på lovet! *suck* Men det gör inte så mycket, för det ska bli härligt att få träffa min underbara klass igen. Woo! (Woo är ett uttryck som jag använde 972 gånger i varje mening förra året, ingen överdrift)
Igår var det alltså Lörda Live, Sessions var där och var lika bra som alltid. YO!
Det var en härlig & varm kväll, mycket folk :)

Ikväll ska jag träffa chicichici
Haenunderbardagallaminavänner!reklam för min blogg!


i'm sitting here in my kitchen

Kl. 15:42 sitter jag i köket med pappas laptop & lyssnar på mina sjungande småsyskon. Resten av familjen är i stan, stallet & med kompisar. Big fat family♥ Måste säga att jag har vart riktigt duktig på att hänga med på vad som händer uppe på youth i Uppsala den här veckan!
Jag och min haltande Sandy tog en härlig promenad i kylan & i skogen för en stund sen. Måste erkänna att det var grymt härligt! - Jag erkänner det!

Mina små underbara småsyskon vill spela in ett litet videoklipp på MACen nu, så jag ska vara dom till lags.
Den kommer upp här sen, hej sålänge!!

1 november 2008

2008-11-01 @ 11:08:35

GOD LÖRDAGS MORGON! Det var härligt att vakna upp mitt nyomgjorda rum, en lite fräschare syn än förrut! Idag skiner solen och då ska jag passa på att ta en promenad. För det var för länge sen nu! Så det behöver jag! Men jag ska fortsätta städa lite först, och så har jag lovat Michelle att hjälpa henne med hennes rum, så jag måste utföra mitt uppdrag. :)
Ikväll blir det Lörda Live som sagt, minns inte ens när jag var där senast. Men undra om det inte är drygt ett år sen? Nej, det är det nog inte. Jag var där för några många månader sen, ju!

Har nog inte mer att skriva nu, men ta hand om er

sitter i sängen med pappas laptop

Ska strax sova, vill bara lämna ett litet godnatt-inlägg innan jag somnar. ♥ För en gångs skull är det väldigt varmt här inne i mitt rum, skönt? - Ooja!
Jag har bestämt mig för att åka på Lörda Live i Pingstkyrkan imorgon, det var så länge sen. Och så ska ju Hildas broder leda lovsången & hon själv ska sjunga med i en låt. :)
Kommer bli härligt det!

Nu ska jag sluta mina ögon. ♥ Sleep well!

RSS 2.0