kvällsbloggen



sommarkväll

en skön sommarkväll i slutet av juli bestämde syster & jag oss för att ta moppen ner till konsum & köpa en Ben&Jerry's, & vi åt den framför ett av hela familjens 3 favorit program Rena Rama Rolf !
Det var fest det !


Nu är snart lördagen den 26 juli 2008 slut . Det har vart en varm & skön dag i skogen,på stranden,vid klipporna & hemma , jag njuter av livet ! Imorgon kommer som sagt familjen hem från Vimmerbycupen , det ska bli skönt !
Sandy,Saga & Bonzo är så söta när dom kutar ner för sandklipporna & ner i Vättern ! Haha! Särskilt lilla Saga, så gó hund ! & Sandy är verkligen min bästa vän, <3 (Man kan ha många bästa vänner) ...



I’ve fallen in love
With the maker of the sun and the moon, the stars in the sky
Oh I’ve fallen in love
With the one who calms the wind and the rain
How I love His name

kvällstankar

Tänk att sommarlovet snart är slut, det är helt otroligt . Jag tycker verkligen inte att det var länge sen vi stod i kyrkan & tog emot våra böcker vi fick för att vi slutade 9:an. Tiden går ju helt otroligt fort ! Ibland tycker man det är underbart när den gör det, särskilt på hösten & vintern . Men det är nu man vill att tiden ska stanna nästan, jag älskar sommaren ! Jag älskar grillkvällarna med familjen, promenaderna vid Vättern & på landet med Sandy, körsbären, hallonen, smultronen, jordgubbarna, stränderna, vattenmelonerna, badet, ligga i min sköna solstol & steka . & allt det där ! Men jag ska ta vara på den tiden som är kvar & ändå njuta in hösten !

Det har ju sin tjusning också, inte sant ?
Nu ska jag snart ta en dusch & så .
Sen är det läggdags !
Sleep well ! /
n bengtsson






Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv:

Oj vad mycket du ska göra om! Har ni börjat? Det kommer ju bli asfint! (:

Haha gick du med där? Min lillebror gick med så jag kan nog också göra sånna! :D Det är ju kul.

2008-07-27 @ 00:06:14
Postat av: Cornelia

(Det var från mig den där komentaren!)

2008-07-27 @ 00:06:44
URL: http://nelllie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0