TJALALA!

NYhemkommen från härlig kör & mysig tjejkväll! Chici chici, kazzler. Alltid alltid!
Då blir det sovmorgon imorgon, fy va härligt. Skönt framför allt! Mm..

Har ingen god lust att skriva mer just nu. Finns viktigare saker att tänka på, visst?
Har ni det bra då?
kram! / natalie

only hope..



Det finns bara en mening

TJALALA!
Dagens:
Skuuula
Fika med H & CVasas Påtår
Chici chici

Ibland är skolan bara uschuschusch!


kvällen går mot sitt slut...

Kvällen går mot sitt slut & imorgon börjar en ny vecka, det blir spännande att se vad den har att erbjuda. Alla veckor har ju något unikt med sig! Denna veckan har vart riktigt lyckad tycker jag, verkligen!

Så nu tackar vi för veckan som vart & går in i den nya, hoppas på det bästa & njuter av varje sekund man får.
Eller hur?
SOV GOTT / natalie






förundrad


28 september 2008 - en underbar höstdag!

Klockan 9:00 var jag & ett antal andra från kören inne i Korskyrkan för rep innan Gudstjänsten som började kl 10:00.
Jag måste säga att vår kör är en utav de bästa ungdomskörerna! Det var mäktigt & Gudstjänsten var riktigt bra! David E, Michan, Adam & Cornelia som sjöng solo, ooh vad bra dom är! Men vi vore ingenting utan Gud! Det var verkligen glädje & frid idag, TACK!

Efter Gudstjänsten så stannade jag & några fler kvar & fikade/pratade ett rätt bra tag. Sen kom mam & pap från kyrkan och hämtade mig. Och när jag kom hem plockade jag ner några äpplen från vårat äppelträd, gissa om gott? Och framför allt - höstigt! Sen tog jag en härlig promenad i skogen med Sandy, i höstsolen! Frisk vind & solsken - kan dagen bli bättre?

Om en stund ska jag laga kycklingpaj till familjen, spännande!
Ha en fin söndagskväll! / Natalie




Musiken Du spelar
Den är från himlen
En gåva
Som läker
Som upprättar
Som skapar
Som ger
Tack för att jag får sjunga
för Dig

/ N.B.

"HEJ,hallå!Vad kul att du är här.."



INTRO:
"Hej, hallå! Vad kul att du är här. Man blir glad av att se dig, kan du ropa hej? HEJ! Om alla vore som DU,så skulle det var gladare i världen, i världen!"

Dagens låt, eller vad? Jag & Cornelia sjöng den kanske i 2 timmar, eller 3. Men det är ju härligt?
Skön låt eller ? GLAD iallafall! Sätter sig på hjärnan, och kanske tar en fika?

Iallafall! Jag & Cornelia var i stan runt 11 i förmiddags - fullt med folk! Det var parader & hela tjoset liksom, man bah: HJÄLP?
Jag skulle handla lite kläder, & till slut efter allt så blev det: Byxor från ginatricot 500:- , New York mössa från carlings 200:-,
linne från h&m 70:-, sjal från h&m 70:-, jag tror, och en cardigan från h&m 150:-. Hjälp hjälp!
Det är så jobbigt att gå på stan tycker jag, vad tycker du? Det är liksom hur mycket folk som helst och man bara känner hur kroppen svettas bort. Lite överdrivet?

Efter några timmar på stadens gator&torg tog jag & C bussen till henne & satte igång med kycklingpajen. The girls som vi skulle hänga med några timmar framöver kom typ en timma försent, haha! Älskar älskar älskar dom! Men dom kom ju till slut iallafall & vi hade det trevligt som vanligt.
Sedan gick vi vandrandes ner till E's centrum & sjöng på dagens låt, väl framme vid LiDL parkeringen stod Bea med sitt lilla gäng i den extremt lilla bilen & väntade på mig, för vi skulle ju på 18-årsfest till Matilda! Den tjejen är bra alltså. Tog körkort på sin födelsedag & allt, wow kvinna! Det var en trevlig kväll med rätt mycket folk, tycker jag! Men jag åkte hem ganska tidigt för jag känner att jag behöver sova innan morgondagen & allt. Vi ska ju sjunga med kören i Korskyrkan!

Blir bra det!
Nej nu, mina damer & herrar, lämnar jag bloggen för denna dagen, & vi hörs imorgon.
ciao / natalie

Cornelias parfym = Indien <3
Tack Bea för presenten! JÄTTE mysigt! (Gott té & fint ljus)



HALO!

Hjälp vad mycket jag har vart borta den här veckan, inte hemma någonting knappt. Och i helgen blir det inte bättre med det kan jag säga! Fullt upp hela dagen imorn & på söndag, men då har jag något att göra iallafall.
Det var en riktigt rolig dag i skolan idag, våran klass är ju speciell. Man undrar vad folk skulle tänka om dom kom på besök, haha! Men det ska vi nog inte fundera på för mycket!

Efter skolan gick jag till moster H och blev bjuden på wok, kärleks-té & underbar choklad från Schweiz som hon hade köpt när hon var där. Alltså jag lovar, den var ljuvlig! Den ena var honungsrostad mandel med mjölkchoklad & kako över. Ååh!?
Mmm!!
Så fick jag också se bilder från när hon var i Schweiz, man kunde nästan tro att hon vart i himlen, så vackert var det! Fy va härligt! Vi pratade endel om mormor, som är mycket saknad. Men jag vet att hon har det så fantastiskt underbart nu! <3

Efter fikat hos moster så gick jag & Cornelia till Kungsporten & tränade, ett skönt pass!
Men att det är skönt att vara hemma & nyduschad nu, det kan jag inte förneka.
Imorgon ska jag & MyCelia (Majselia. Corn= Majs på engelska. Cornelia= Majselia. MyCelia=finare stavning) på stan & handla lite finfint. Sen middag med tjejerna, chicichici & sedan party party hos Matilda som har fyllt 18 ju! GRATTIS 2 her!
Ha en fin helg nu my friends! TAKE CARE / n.b.



TJA på morgonkvisten!



TJA på morgonkvisten!
Nu är jag iordninggjord & klar för en sista skoldag denna vecka! Missade ju svenskan idag på grund av läkarbesök. Spruta spruta! Det gjorde mycket ondare denna gången än förra, då kändes det inte ens något. Men jag överlevde iallafall! Tur det! Så när jag kommer till skolan nu så har jag engelska, lunch & historia. Sedan drar jag ner till moster på Ö-ängen & efter det vidare till Kungsporten för träning igen. Hoppas bara att inte min arm värker efter spruten, men det märker vi då!

Nu ska jag äta en frukt innan bussen går, hoppas ni får en bra dag vänner!
chici chici /
N.B.

seriös träning!

god kväll amigos! Jag är nästan lite nyduschad, fast inte helt färsk från duschen. För jag har kollat på Idol där Johan Palm & LouLou gick vidare till sist, helt underbart! :D Och så har jag ätit, jag vet inte hur mycket, för att jag har tränat med 3 söta vänner efter skolan.  Träningsverk tjejer?

Chici Chici! Haha. *Ligger på golvet & skrattar*

Naaj men vet ni? Imorgon missar jag svenskan p.g.a läkarbesök, och så ska jag ta spruta igen. Så att den håller i 20 år till, wey!
Efter skolan går jag hem till moster Nena & hjälper henne med lite tekniskt. Sedan drar jag & Cornelia och tränar. WOO!
byebyebyebyebyebye chici/ natalie

en fullspäckad dag!

GOD KVÄLL min kära vänner! Vilken dag det har varit! Vi skulle börjat kl. 9:45 i morse, men bara för att vi skulle ta skolkort igen så var jag tvungen att gå upp som vanligt vid 6:40 vilket var en kamp för  mig. Och när vi kom till skolan så var inte fotografen där för dom hade krånglat riktigt mycket, men efter ett tag så togs korten iallafall. Sen var det håltimma! Michan var och hälsade på i skolan idag, fy va gött om du börjar Michan. Nejmen det var verkligen en rolig dag i skolan idag, & det gillar jag! Efter idrotten gick jag med Michan till Ö-ängen & sedan åkte jag ner till stan för att jobba. Jobbigt att komma hem så sent varje dag! Men det blir bättre tider?

Nu har jag kollat på idol & pluggat engelska & religion, fy vad jag är duktig. : ) Ler fint åt mig själv och klappar mig på axeln!
IMORGON
ska jag träna after school yeah!
DET blir skönt!

Nu sitter jag & lyssnar 100 gånger på "Shout to the Lord" som Darlene Zschech skrev 1993. Det är mäktigt att lyssna på den nu när jag läser hennes bok & om när hon skrev den låten.
Jag gillar att det är ju ljuvligt väder nu för tiden. Men så tråkigt att jag aldrig har tid för promenader längre. Åh! Det saknar jag  verkligen! Det är så skönt & avslappnande. Men jag tror på bättre tider för det! Haha!

Nej ni. Nu ska jag dra mig vidare, plugga lite & sedan ta en dusch. Men snälla lämna ett fint meddelande. Vissa dagar behöver man det extra mycket!
KRAM

"Natalie, kan vi inte äckel-skolka från den här skit-lektionen?" / Cornelia N.


dåligt med bloggning på vardagarna!

Ledsen för så dålig bloggning nu på vardagarna, jag hinner helt enkelt inte med det!
Men idag var jag på the choir för första gången i höst, & kärlek i överflöd till den! Imorgon är det skolkort som gäller vilket jag ser som negativt! Vi har ju redan tagit! Jaja, det är bara att stå där i några sekunder & "le" .

hör av er när ni villCIAO / natalie

klockan 18:30

God dag, eller kväll kanske?Hur som helst, jag kom nyss hem & har precis ätit spaghetti & köttfärssås efter ett träningspass på gymmet.  Skönt att träna! Jag har funderat på vad jag ska göra med mitt hår, jag vill bara - slippa det som det är nu, lite change you know.

Det ordnar sig nog! Som allt annat ska göra?
Men helgen har iallafall vart bra tycker jag! Med mycket härliga vänner, det är underbart!
Jag känner att jag har endel läxor att göra nu. Engelska, religion o.s.v.
Men det fixar man kvällen innan . Med andra ord - så skoltrött!
Men vad ska man göra?

Nu ska jag ta en dusch & lite sånt. ; )


Jag & Lil Sis på film



Nu är det såhär va, att jag & Mille har gjort en liten video som jag tänkte att ni skulle få se va.
Trevligt eller?




solig söndagsmorgon!



21 september 2008
kl. 10:45

SUNDAY MORNING!
Vilket härligt väder att vakna till en söndagsmorgon - solen skiner!
Jag har inte ätit frukost än, men ska göra det snart, absolut. Sen ska jag ta en promenad med hunden, eftersom jag inte gjort det på några långa dagar nu.
Kvällen igår blev fin, med mycket kräftor & frukt! Det var ju flera år sen vi åt kräftor på det sättet. Haha! YES!
Skönt att slippa TTF:en imorgon, och få några extra sovtimmar. Men i med att Cornelia ska sova över här inatt så vet man inte vilken tid vi går & lägger oss. Men det märker vi!
Men ni där, ha en bra dag nu!

var tar tiden vägen?

Nyss var jag barn, den tiden då jag inte tänkte lika mycket, bara tog allt som det kom. Helt plötsligt är man 16 år, går första året på gymnasiet, & snart är dom 3 åren förbi och man undrar var allt tar vägen? Vad gör man med livet? Man tänker alltid på vad man vill göra i framtiden, inte vad man vill göra nu. Jag blir nästan stressad när jag tänker på allt. Det känns ibland som att man bara slösar bort all tid med skämt & ytlighet. Man tänker aldrig, var står jag nu? Vad vill jag göra...nu? Ibland kanske man faktiskt måste stanna upp & inse vart man står i livet, vart man är påväg & se till att göra det man älskar, och först - hitta det man älskar.



Men tänk, tänk att alltid kunna veta att Gud vet allting. Och att när man tänker & funderar över livets stora frågor så har man Honom som vet allt. "I close my eyes, and even when I'm sleeping I'm allright, cause You are in my life.."

it's saturday, right?

hey! it's saturday, right?
jag & sis åkte in till stan med en tokig busschaufför & städade på kontoret i 1,5 timma.
Tänk, jag har faktiskt inte så mycket träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha idag, skönt det. Ikväll kommer Michan & hennes parents hit på kräftskiva, mmm! Så därför måste jag ta & städa nu, härligt härligt härligt härligt!



Prayin for you - LeCrae
Denna text är så otroligt stark och så ärlig.


Joyful Noise - Official Music Video: FLAME feat. Lecrae & John Reilly


Å nu e de såher va..*GÖTTEborska*

Jå nu e de såher va att jag & Cornelia, vi har snackat Götteborska ungefer hela dån idåg va. Kan ni tenka er något verre va?
Haha! Man måste då alltså höra uttalet inom sej va. De e så de e va!

Och nu till vår vanliga dialekt, lite mer förstålig att läsa, men om du vill, vill säga, så kan du ju tänka den på Göteborska. Och de kanske är lite enklare för Cornelia då som vet hur vi snackar då va.

Engelska, svenska & historia stod på schemat idag, de var la härligt eller? Jomen visst! Efter dom tre passen drog vi hem till henne & käkade samma mat som vi hade ätit i skuuulan, (ris, chicken nuggets & currrycurrycurrysås), de var gott helt enkelt. Och sedan gjorde vi så att vi drog till Willys & skulle fixa lite kontanter till Cornelia då va. Men då hände de en grej, som vi aldrig kommer att glömma va. Jo de var så att bankomaten fungerade inte, de va ju synd va. För då gick vi till skuuuulan & fixade de va. Sen tränade vi då, och de va ju skönt kan man säga. Kanske lite träningsverk här & var, men de är ju sånna smällar man får ta här i livet.

Kvällen har jag tillbringat med familjen, ätit tacos & massa fruuuuuits, samt kollat på Sunes sommar! Gabriel Odenhammar som barn slår allt & alla. Den döh!

Äeeh, nu ska jag väl ta mig en tupplur då helt enkelt. På några timmar sådär! Men hörrni, ha en bra helg! Chilla brushan!
Imorgon - KRÄÄÄÄÄÄFTSKIVA (8)
/ LIL SIS

Lil Brushan & Lil Sis!



En liten godnatt video kanske - eller reklam för min blogg?:)

första träningspasset!

HEY! Efter skolan åkte jag & handlade frukt på Willys, åt, och mötte S. Vi gick bort till skolan & tränade ungefär en timma, det var skönt & behövligt. C & jag ska träna imorgon efter skolan också! Skönt att äntligen komma igång efter allt prat. "Denna veckan ska jag börja träna, jag ska vara nyttig!" Känner du igen dig? Eller är det helt främmande? Mm, erkänn att man har vart där några gånger. Oja! Men nu under sommaren började jag faktiskt komma igång på riktigt, med både träning & bättre kost. Så det sitter i & blir bättre & bättre. Endel kan tycka att man överdriver med att bara vara nyttig. Men jag tycker att det är kul att utmana sig själv lite, sätta upp mål & se hur långt man klarar.

BRA ÖVNING för livet tycker jag! Vad tycker du?

DAGENS roligaste: Vår lärare kom & sa till mig & några andra (bl.a Cornelia) att vi inte har någon TTF på måndag morgon. Jag började sjunga: "Hallelujah, salvation and glory....." Och Cornelia hängde på. (För att visa vår lycka till att få sovmorgon en måndag morgon!) Sen slutade vi sjunga & Cornelia sa: Eller vad var det vi fick ledigt för?
HAHAHAHAHAH ! Ruuuuuligast idag!

HA EN NICE KVÄLL everyhopa!
/ N.B.


saknar gamla klassen:/





Alltså, vi bråkade hela tiden. Hör själva på den första videon:)
Men åh, vad jag saknar er! <3


Nu ska jag inte slösa mer tid framför datorn. Så ha en god natt!

:O ny låt!

Gissa vad!? En ny låt är uppfunnen! Wow! Jag satt vid Garageband och försökte göra lite musik. Att göra musik är inte det svåraste på Garageband, men att göra en text är däremot svårare. Men till slut öppnade jag ett nytt word-dokument & skrev några få ord som blev en skön låt.
TEXT:
Sing lalalalala
Sing aae-a-a
Sing hallelujah
x2
Sing from your heart
Use your voice
Sing out load

Lift up His name
With your song
Hallelujah
x2
Hallelujah x 5

Med massa olika stämmor & lite skön bas blev de en riktigt soft låt, tycker jag.
Även att allt inte är perfekt, man hör mus-klickningar lite då & då & rösten är inte helt perfekt alla gånger,
så lägger jag ut den så att ni får höra!







kellogg's flingor!


Goder morgon i denna stad! Skönt med några fler timmars sömn än vanligt, det vill jag säga dig. Till frukost åt jag Kellogg's-flingor m. mjölk,fast kände väl att jag skulle kunna få ner lite mer till det. Vi har någon religions-uppgift vi måste göra tills imorgon, om ateismen, så jag ska se till att få det gjort idag när jag ändå är hemma.
Jag hoppas verkligen att kan träna imorgon! Och hjälp! Jag har inte vart ute & gått på flera dagar nu känns det som! Men hunden måste ut idag när det bara är jag hemma, och jag måste offra mig.

Ska väl ta en dusch nu eller så,
ha det gott!



kvällen, den är sen..



 

brushan!





kladdmuffins



Nataley's egna kladdmuffins (med jordgubbar)

♥ 2 ägg
♥ 3 dl strösocker
♥ 1 1/4 dl smält smör
♥ 1 1/2 dl mjöl
1 1/2 tsk vaniljsocker
♥ 4 msk kakao
♥ Häll smeten i formar & lägg sedan en
fryst jordgubbe på varje kaka.
Ugn: 175° 20 min.




oh i'm so sick..


Funderar på att inte lägga ut den där radio-grejen iaf, något är mycket konstigt! Nemen allt har inte kommit med nu iallafall! Jag glömde matte-boken i skolan, så plugga matte går inte idag. Nu ska jag ta & byta om, koka te & läsa "Berörd av himlen redan här".

Krya på mig <3


Lillen är ute på fältet med sin arbetshäst idag!
Redskap: Leksakshäst vid namn Wiwie, cykelhjälp, hundkoppel & legolåda.
Sötis!


I'm sick !

Nemen hallå! Ledsen för min otroligt dåliga bloggning den senaste tiden, men hur mycket har jag vart hemma då? Precis.
Onödigt att jag ens åkte in till skolan i morse när jag fick åka hem efter the first lesson - svenska. Det är så jobbigt att de tar sånn tid att åka hem bara. Men det är sådant man får stå ut med!

Ny header har jag fixat nu som ni kanske ser. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag fixa en ny rätt snart, haha.
Det är ju nice med PS , eller hur?

Vet ni förresten? No Effects radio fungerar nu! Den jag & Cornelia spelade in alltså.. Ska försöka få in den strax!
Sen ska jag bara ligga hemma & kura i soffan med en bra bok & te...

Ha de gott så länge! Kram


ey

ey .
Om du sitter & funderar över vad jag gör just nu så sitter jag & lär mig mer om Photoshop CS3 .
Jag & Cornelia spelade in "Radio no effects" igår. Men allt sket sig, så vi får göra om de.
Erkänn att du bryr dej?

Jag skriver senare, men snälla. Kommentera lite mer ..

ciao!

jag & min hund äger er!



Kolla blicken




människor är roliga!

Detta är utan tvekan de roligaste människorna som har vart med i Idol, någonsin!



lite för tidigt

H  E  Y  eller?

Det var ju trevligt att jag inte kunde sova så mycket mer än till kl. 8:30 . TRÖTTHETEN stannar kvar ett tag till, säkert.
Så grått ute är det iallafall inte idag, det är ju skönt. Får ta en promenad med hunden sen då!
Så skönt med helg, men snacka om att veckan har gått rejält fort. :O Otroligt! Jag har nog aldrig vart med om att en vecka att kännts såhär kort förrut. Men det är härligt när tiden går fort , särskilt på hösten. Inte sant ?

YEAH , nu ska jag göra något... Ha en härlig dag människor! KRAMAR /

I close my eyes

Ännu en dag har tagit slut, - sluter mina ögon en sekund. Så många känslor inom mig, plötsligt stannar livet upp stund. Kan inte förklara hur det känns, men kanske att jag börjar förstå.




11 september 2008 börjar gå mot sitt slut. Jag har mest spenderat timmarna framför TV:n & datorn. Och en stund ute i det friska också. Men det är så ansträngande att gå snabbt när man är sjuk, men hunden måste ju ut. Men vad finns det man kan göra annars när man är sjuk ? ;)
Hemma blir jag imorgon också, faktiskt. Måste vila kroppen.. Det är väl bra?
Mamma klippte mej lite idag.Skönt med kort hår alltså - snacka om det!
HEALER m. Planetshakers är verkligen underbar !
Älskar den låten .

Nu har jag inget mer vettigt att skriva, har du?
SOV GOTT ! / nataleeey

I need You

SHALOM !
Vad kul att du är här, igen..
Sitter & fixar lite cd-skivor. Weey!

Jag vill klippa mig igen. Ännu kortare! Det är så skönt. Håret slits så mycket när man plattar de också. Ni ser ju själva på bilden hur plattat mitt hår är. ( WHAT !? )

Erkänn att bilddagboken har blivit helt konstig. Jag kan knappt kolla på bilder längre. Konstigt alltså .

Mm!

Don't know just why you why he noticed me
Even when I did not believe in you
Your love is greater than them all
Jesus you are welcome in my heart
Ooh...fallen in love
I’ve fallen in love
With the maker of the sun and the moon, the stars in the sky
Oh I’ve fallen in love
With the one who calms the wind and the rain
How I love His name
Your words illuminate my life, oh
The truth of your love I can’t deny, yeeeeeah
Jesus I’m available to you
Jesus you are faithful and you're true

11 september 2008



NAMASTE
!
Ingen skola för min del idag, skönt att få sova längre iallafall. Jag vill ha , igen. Men jag vill ha himlagott-tét.   
Det kan man inte ogilla. Det är verkligen gott!
IRRITERANDE
- msn & bloggen! Msn fungerar inte & bloggen gör inte som jag vill.
Men det är inte hela världen, visst ?

Lax & potatis bjuds det på här hemma idag. Aningen bättre än skolans mat. : )
Måste springa & kolla potatisen - det ser fejnt ut.

Nästa vecka börjar jag träna, det ska verkligen blir skönt. + att vi ska hålla oss nyttiga så länge vi kan nu. BRA va? Jag klarade du hela sommaren väldigt bra tycker jag. Det gäller bara att vara bestämd!
Nemen de blir gött alltså.

Hoppas att ni har en bra dag annars!
/ NATALiE

FRUSEN

SHALALA! Vilken dag säger jag bara!
Skolan började kl 9:45 med Kompkurs, & det gick ju bra. Men härligt att våran skola är iskall, jag tror inte det var en enda människa på skolan som inte frös. Sniella nån. Och att vi skulle ha orientering ute i regnet gjorde ju inte mitt humör bättre precis, fy! Förlåt klassen för allt mitt klagande ni fick stå ut med idag, jag har sånna dagar ibland. Haha!

Så vad ska man ens säga om den där lilla rundan i skogen? Jag sprang/gick/stod still och försökte läsa kartan med Cornelia,Mille,Joseph & Ivar. Alla var väl ungefär lika "bra" på att läsa kartan. Vi tog 2 kontroller, härligt? Eh!
Men efter skoltimmarna åkte jag ner till stan & städade på kontoret, mmm!
Kom nytt hem & har ätit mammas goda kycklingpaj, ska snart basta tänkte jag, sen ta en skön dusch.Jag är frusen som en kyckling som legat i frysen alldeles för länge. Föreställ er själva..

Tror inte att de blir någon skola imorgon för min del. Halsen värker & min kropp, ja den mår som den mår. YEAH .
Nej ni, NU ska jag basta.
Ha de gott / Natalie


FOREVER WITH YOU!

god natt!

DET ÄR KVÄLL och jag är trött som hunden.
Jag & Sandy tog en powerwalk runt Labbarp förrut. Gött & blött!
SKÖNT att man börjar kl. 9:45 imorn. Få sova lite mer : )

MEN god natt vänner :)
/ natley

YOU MEAN EVERYTHING TO ME , LORD! <3


SHOO



SHOO
vad händer ?
För ett tag sen åkte Kayla & Elna hem efter lite mat & fika hos oss. MYSIGT med en liten bebis!
Det fick mig att börja tänka på när jag var på MT's barnhem i Indien & jag höll i en liten bebis som var född i 8:e månaden. Han hade inte heller fått tillräckligt med näring så han var ju mindre än en docka. Först skrek han väldigt mycket, men jag när jag lyfte upp honom & log mot honom log han med hela ansiktet. Gissa om mina ögon fylldes med tårar?
Det var helt otroligt! Och tänk var orättvis världen är.
Man såg ju små spädbarn som sov på gatan med sina 14-15-åriga mammor.
AAH det är otroligt!

Idag måste jag städa & sen måste jag bara ta en walk. Hjälp ! Haha!
VEM orkar ha orientering ute imorgon? INTE NATALIE BENGTSSON iallafall.
Men var glad ändå! Fast det är det att jag ska städa på kontoret efteråt, och det känns lite segt då efter gympan. Aja, de blir bra bra bra bra bra bra!
GREAT !
Men asssåå, vi hörs sen ! CIAOHEY!




eh,höst eller !?

HEY snacka om att det regnar ute. Stört mycket eller? YE vi behöver ju iallafall inte oroa oss för torka, eller ?
Nu har jag & C bokat tid på Simson gymmet. Jag ska dit på måndag nästa vecka & hon på tisdag nästa vecka! Det ska bli härligt att börja träna, really! Härligt med gemenskap samtidigt också !

Imorgon kommer Kayla hit med sin lilla nyfödda dotter Elna , det ska bli så fejnt att träffa dom! Det kommer bli en fullproppad vecka det här, ärligt. Men det är skönt, allvarligt. Haha! Jag har typ skönast uttryck in the world sometimes.
Eller dålig humor kanske ? Du kan få välja ..

YEAH . Men lilla Natalie, nu måste du sova. Du är trött , fattari ?
Men först får du ta en liten dusch, för det behöver du!

Tack för idag CIAO ! / natalie

YOU ARE

the eye of God!


The eye of God !
"Herrens ögon överfar hela jorden.."
Erkänn mäktigt ? Och att det finns i rymden. Tänk, i en galax finns det miljarders stjärnor som är tusentals mil ifrån varandra. Det finns miljarders galaxer som är miljarders mil ifrån varandra. Förstår ni då hur gigantiskt universum är ? 
Och tänk då att Gud håller hela universum i sin hand, tänk då hur stor Han är! 
WOW ! And I KNOW Him!

Sitter i skolan nu och väntar på att läraren ska komma så att vi kan ha typ grafisk form eller musikproduktion, vet inte vilket det är idag. Efter denna lektionen har vi ca. 2,5 timmars håltimma. Så jag & Cornelia ska upp till gymmet för att kolla hur vi ska träna. PEPPAR för mycket träning nu! Det ska bli skönt ! 

Dimmigt är det idag! Det är fint, & rätt skönt i luften också. Gött! 
Jag hoppas på en fin kväll så att jag kan ta en skön promenad .

Nu kommer läraren, ha de gott / NATALIE



good evening everyone!

(8)Kvällen den är sen, en dag har gått till ända.. (8) (Minns du, Bea?)
En liten kvällsfika som innehöll mackor, avacado, ägg, majones, honungsmelon, kiwi & riskakor med familjen, förrutom minstingarna, avslutar dagen denna kväll. Mätt & belåtet ska jag gå upp till min säng, läsa lite ur "Berörd av himlen redan här"- Darlene Zchech som jag fick ar farmor för några dagar sen! Den är toppen den boken!

TACKSAM för de sista dagarna som gått, GOD IS GOOD !
A-A-AMEN!

Och nu kliver vi in i ännu en skolvecka tillsammans med härliga klasskamrater & lärare ! WEY!
HA DE NAJS / nataley



Vilken helg, VILKEN helg!!



En helg full av GOSPEL är aldrig fel! Ni som inte var med missade något mäktigt !
HALLELUJAH !
Och imorgon är det skola igen, & man får vara glad ändå. Det är de värt !
Men vet ni, jag tar en dusch nu. HÖRS SEN !
/ NHEB

gospelVASASx2&kvällspromenad

HALOO ! Lalala - sjungit hela dagen, lalala! Man mår verkligen bra av att sjunga, särskilt GOSPEL! Med ett härligt gäng människor & en supermegahärlig körledare så blir dagen  - Y - x100 !
Vi började repa kl. 10 in the morning, & vid 12 åt jag, M, M,C & I lunch på VASAS! TACOtallrik blev det för min del, inte supermättnade men de var något iallafall. Ganska dyrt med 75:- för en sådan tallrik , aja. Gott var det iallafall!

Efter lunchilunchen så övade vi till kl.15, fikade lite & sedan var det genrep inne in the chruch! Kl. 18:00 började "konserten".  GOSPEL är svängigt, weeey! Hela publiken ställer sig upp & svänger med helt enkelt. YEEE, mäktigt vad det om något! Tänk er själva 100 pers i 4 olika stämmor i en kyrka med mycket akustik, ooooooooh, alla ryser!

I'LL SING TO HIM FOREVER !

Mamma var & lyssnade med en väninna & hennes dotter. Så efter den fina samlingen så gick vi till Vasas (igen) & tog en fika! God fralla med mjukost & rabarber/grädde - té't!
(Michan, jag har inte brutit mot löften efter bara nån timma! Haha)
Förresten, Michan, du sjöng helt fantastiskt idag! Din dröm kommer bli sann, vännen! Det vet jag! Oooh!

När jag kom hem åt jag melon & vindruvor & tog sedan en liten promenad med hunden i den sköna kvällsdimman.
Det var gött .

Men nu...
ska jag strax sova innan jag ska gå upp för ännu en GOSPEL-dag!
SOV GOTT FOLKET! / NATALEH EH EY


PRAISE THE LORD , OH MY SOUL, WITH ALL OF MY HEART & ALL OF MY STRENGTH! YES I WILL ALWAYS PRAISE YOUR HOLY NAME ! CAUSE YOU ARE GREAT, MY SAVIOR & HEALER .

MY LIFE


G O S P E L - D A G !



TJALALA! Snacka om att det är morgon, jag är väldigt trött. Det är totalt grått ute idag, & regnet glider så fint ner från molnen. Ja, det är bara att vara glad & sätta lite färg på dagen på sitt egna lilla vis. Till exempel så kan man ju åka till Kristinekyrkan & sjunga GOSPEL hela dagen - ingen dum idé va? Nepp, det ska jag göra! Det kommer bli härligt, och så får man ju träffa lite people man inte har träffat på hela sommaren! OYEAH!

Det kommer bli väldigt mycket sång den här helgen vill jag säga! Kl. 10 ska jag var i Kristinekyrka & öva till kl. 18, & då börjar konserten. Och imorgon ska jag till Ö-ängskyrkan kl. 9 & sjunga där i kanske 4 timmar. : )
Men vad jag älskar sång!

EY , jag måste käka lite frukost nu!
Hoppas att ni får en fin lördag! Må bra & var glad!
CIAO
BELLAELLA - n a t a l i e

A GREAT DAY!

SHULULU! Den här dagen kunde inte bli bättre tror jag. Inte för min del iallafall! I sing Hallelujah!
Så trevligt alltså! REALLY! Vi hade 3 lektioner idag. Svenska, engelska & history. Gick fejnt tycker jag!
After school hängde jag med C ett tag, wolulu!

VETT NI ELLE? Imorgon är det GOSPEL-dag !
Woo!  I know it's gonna be great!
Worship worship worship, hallelujah ? Oyeah!

Ni får ha en underbar helg , reeaallyy..
CIAOBELLAl / Natalie

redan torsdag!

TJENA VAD FORT TIDEN GÅR, instämmer ni ? Det har vart en bra dag hittills tycker jag, det är väl bra? Men jag förstår bara inte varför massa HUVUDVÄRK ska plåga mig. Det är oacceptabelt.
I vilket fall som helst så hade vi en intressant religion-lektion idag. Jag gillar att diskutera De Stora Frågorna in life.
ERKÄNN ?

AFTER SCHOOL ( !!!!! ) åkte jag & Cornelia ner till henne & åt lite matish, planerade lite, sen drog vi ner till stan & jag åkte hem . Själv skulle hon jobba (HAHAHA) , skoja. Vilket seriöst inlägg.. (Cornelia , jag tänker på dej med en ljudbok i handen & med sånna där jag-är-kär-hjärtan i ögonen!)

TÄNK: Det är fredag imorgon! Kan ni förstå det ? Njaa, skulle inte tro de! Precis ? -Y-

Men eeeh, lixom, ääääh.. chillchill! Nu ska jag ta en dusch, göra in inbakad fläta i håret & fixelifixa lite till morgondagen.
Ha de FEJNT & GREJT!
CIAOBELLAELLA !
/ NATALÉY

morgon-blogg!

HEY ! Förlåt att jag inte bloggade så mycket igår, jag hade absolut ingen tid för det. Synd va ?
Redan torsdag :O Det är helt otroligt vad fort tiden går ,inte sant ? Igår började Cornelia i min klass, fy va bra! Och igår jobbade jag på E, städning städning! Det gick ju bra, förrutom att jag blev väldigt varm . OCH jag städade i kjol, haha !
Lyckat !

Men iallafall, ännu en skoldag att tänka på. Eng, Rel,MuPro,Ens!
Ha en feeejn dag! / natale-e-e-y!

innan jag drar till school!

TJA ! Onsdag är kommen, woo ! Ganska skön dag idag 09:45-14:15, erkänn.
Jag ska ta med mit lite mat som jag kan ha i skolan framöver, det lär ju gå åt imed att jag inte äter så mycket av skolans mat. Ärtor & potatissallad brukar det bli.
OJ, nu måste jag rua till tåget.
CIAO!

dagarna promenerar..

HOLA ! Ännu en dag med huvudvärk, det är fruktansvärt ska ni veta. Men det blir bättre! Skönt att vi inte börjat förrens 09:45 imorn. Okey, jag vet att det är som vanligt för många typ, men för oss är det skönt att börja lite mer än en timma senare faktiskt. Plus att vi inte har någon idrott imorgon heller, så då slutar vi 14:15 ! Det är skönt!
Efter skolan idag stannade jag & Rebecca kvar ett tag & sjöng & pratade lite, hon är underbar den tjejen alltså! Det är så skönt att vi har övningsrum i skolan. På håltimman idag så gick jag in i ett av dom själv & spelade & sjöng lite. Det var skönt!

Och efter
det så åkte jag ner till Ekhagen & mötte Cornelia, så gick vi ner till a6 & tog en fika!
Allt kommer bli bra!

Idag har jag kommit på att jag måste planera mina dagar lite mer nu. Det är så mycket att hålla koll på & det blir lätt att allt rör ihop sig. Jag måste ju få till ett bra tränings-schema för mig också! Jaja, det fixar sig.

Nu ska ni få lyssna på en låt med Kirk Franklin, sen säger jag god natt för min del!




GOSPEL
behöver jag ibland, särskilt nu! Det är så givande & styrkande!
Så god natt !

/ natalieey

på skolan!

HEEY! Jag & Becca sitter här i datasalen på svenskalektionen. Vi har sökt lite uppgifter & är nu klara med det:) 
Härligt! Helt underbart att lärarna sa att de skulle vara studiedag imorgon & så hade dom sagt fel, mm! Det var i oktober istället. Ååh, fy va skönt de hade vart att få sova riktigt riktigt länge imorn.
Älska, glömma & förlåta.. 
Ha en härlig dag! / N.B.


tired

HEY!
Jag är så trött att jag inte vet vad jag ska ta mig till !! - Till sängen kanske ? Bra förslag!
Jag ska sova en djup sömn & önska att all huvudvärk dagen har gett mig får försvinna & aldrig mer komma tillbaka.
Ni vet väl hur det känns att vara sådär fruktansvärt trött ? Så det bara svider i ögonen..
Åh ..
Vilken dag! Hoppas på en bättre morgondag.
Jag vet ju att Du alltid är vid min sida!

Sov gott ni med / natalie


I am falling to my knees
I need You Lord to breathe in me
My prayer is still the same
My heart is calling out Your name

Sweet anointing fill this place
I am found in Your embrace

Rain down on me
Rain down on me
Here in Your presence I am free
Pour down like rain
Come and touch me again
Lord let Your presence fall on me

I am longing just to see
Your power and Your majesty

Sweet anointing fill this place
I am found in Your embrace

Sweet anointing
Wash me over
Sweet anointing
Wash me over

RSS 2.0